Haasteet, ah nuo kiireisen ja jähmeäaivoisen bloggaajan pelastavat työkalut! Tiedättehän, yleensä haasteet on sellaisia keveitä ja hauskoja juttuja; totuuksia, kysymyksiä ja vastauksia ja muita kivoja juttuja. Ihan hauskoja nekin, mutta tällä kertaa Dam Road Blues blogin Päivin haaste saikin mut tosissaan innostumaan erilaisuudellaan! Tämä onkin nimittäin ihan tosissaan HAASTE!
HAASTE
Listaan tähän kolme postaustyyppiä jotka ovat totaalisen poissa mukavuusalueeltani syystä tai toisesta. Lukijat saavat äänestää kommentoimalla minkä näistä kolmesta haluavat minun toteuttavan.

1. Videopostaus
Joudun tässä apinoimaan haasteen keksijän valintoja, mutta en keksi kyllä mitään sellaista postaustyyppiä joka olisi enempää pois mukavuusalueeltani kuin video. APUA! Älkää herran tähden tätä äänestäkö :O

2. Mielipidepostaus
Kyllähän minulla mielipiteitä riittää, mutta eipä tule mieleen yhtäkään aihetta josta blogiin juuri nyt paasaisin. Toki jos keksit hyvän aiheen mistä mielipiteeni haluat kuulla, bring it on! Tämä olisi aika vaikea mulle.

3. OOTD -postaus
(Sorry Päivi, tämänkin aiheen pöllin sulta!) Joskus asuja ja muita vaatekuvia on blogissa nähtykin, mutta hemmetti miten ne on niin vaikeita. Kuvattavana oleminen, ei ollenkaan mun juttu! Vaikka toisaalta tykkäisin vaatteita enemmänkin esitellä, äänestäkää siis tätä, tai älkää :)


Pistäkäähän äänestäen, sanotaanko nyt vaikka alustavasti viikon loppuun mennessä, minkä postaustyypin näistä inhottavista vaihtoehdoista haluat minun toteuttavan?! Nyt pelottaa :O