Hupsista! Kesän hulinoissa jäivät (muun ohella) loppuneet tuotteetkin raportoimatta. Korjataanpa tilanne nyt listaamalla ensin toukokuun loppunut kosmetiikka ja vielä kesä-heinäkuunkin purkit.
Huomaa kyllä loppuneiden vakkarituotteiden kirjosta, että olen aloittanut keväällä työt ja tulee meikattua ym säännöllisemmin, joten purkkeja loppuu nopeampaa tahtia kuin ennen.

Toukokuussa loppuivat; 
Adidas Climacool dödö, jo vakkarituotteisiin lukeutuva, perus raikkaan tuoksuinen dödö. Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin.
Rexona Cherry Burst suihkusaippua, jossa on ihana ihana herkullinen tuoksu! Nams! Ostaisinko uudestaan: Kyllä. Rexonan suihkusaippuoissa on yleensäkin aivan ihania makeita tuoksuja.
Klippoteketin lakka on vanha ikisuosikki. Ostaisinko uudestaan: Kyllä, hamstrasinkin tätä sokkarin alesta jo.
Rainbow Kynsilakan poistoainetta tarvitsen ani harvoin, lähinnä geelilakkausten poistoon ja omien varpaankynsien lakkausten poistoon. Tehokas ja edullinen poistoaine. Ostaisinko uudestaan: Kyllä, joskin huomasin tämän loputtua omistavani kaksi avattua purkkia :)

Kesä-heinäkuun loppuneet yhdessä kuvassa;
Jälleen Adidas Climacool dödö (kestääkö tämä käytössä aika vähän aikaa??) Ostaisinko uudestaan: kyllä ja olen ostanutkin. 
Vaseline Intensive Care Cocoa radiant vartalovoide on varmasti yksi ihanimmista kosteusvoiteista ikinä. Tällä saa ihan täydellisen kosteutetun, siloisen ja pehmeän ihon kevyellä tuoksulla. Ostaisinko uudestaan: Todellakin, 3-4€:n hintakaan ei päätä huimaa.
Yotuel All in one Snow mint hammastahnan olen saanut blogin kautta kokeiltavaksi ja se on kyllä noussut ehdottomasti yhdeksi suosikikseni. Tämä valkoisessa paketissa oleva tahna on mustassa paketissa olevaa tahnaa raikkaamman mintun makuinen ja koostumukseltaan tahnamaisempi. Tykkäsin Wintergreenistä (musta paketti), mutta sen geelimäinen venyvä koostumus hermostutti sottaisuudellaan. Tämä Snowmint kiilaa kyllä kärkisijoille näistä kokeilemistani. Ostaisinko uudestaan: Kyllä!
Nivea Gentle eye make up remover on jo jonkin aikaa paistattellut suosikkiputsarin paikalla ja tunnen kyllä tyytyväisyyttä joka kerran kun meikkejä poistan, että löysinkin tämän helmen! En keksi syytä miksi enää koskaan ottaisin koriini vaikkapa Lorealin 10€ putsarin, kun voin saada vitosella kaksikin purkkia loistavuutta. Tälle iso käsi ja sydän. Ostaisinko uudestaan: Todellakin, ja olen ostanutkin!
Niin ikään all time favourite -koplaan kuuluvat Max Factor 2000 Calorie ripsiväri ja Lumene Natural Coden tussikajal. Isosti pusuja näillekin <3

Mitenhän saataisiin välillä jotain muutakin kuin näitä supersuosikkeja listoille? Onko ehdotuksia jostain ihanasta tuottesta jota en ehkä vielä ole kokeillut?