ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


On synttäriviikon neljännen arvonnan aika!

Tämän arvonnan palkinnon sponsoroi L300 ja tämä ihana tuotesetti sisältää omia lemppareitani; Bright & Firm -sarjan päivävoiteen, yövoiteen ja silmänympärysvoiteen sekä Skin Repair käsivoiteen. Tuotteet ovat hajusteettomia eivätkä ne sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai tunnettuja allergeeneja.

L300 Bright & Firm on tuotesarja, joka on kehitetty erityisesti ikääntyvälle iholle. Se hidastaa ja vähentää ihon ikääntymisen merkkejä kuten hienoja juonteita, kuivuutta, vähentynyttä kimmoisuutta ja pigmenttiläiskiä. L300 tukee ja stimuloi ihon omia prosesseja tuomalla ihoon enemmän niitä ainesosia, joita siinä jo luonnostaan on. Tuloksena on kaunis, kosteutettu, joustava ja tasaisemman värinen iho. Olen itse käyttänyt sarjaa jo noin vuoden ajan ja ollut tosi tyytyväinen. Kirjoittelen ensi viikolla blogiin vielä tarkemmin omia käyttökokemuksiani.

Littlebigthingsin synttäriarvontoihin voivat osallistua blogin kirjautuneet lukijat. Tähän arvontaan voit osallistua kertomalla kommentissa onko L300 sinulle tuttu tuotemerkki?
Toisen arvan saat tykkäämällä Littlebigthingsistä facebookissa.

Kerro siis kommentissasi 
 - onko L300 sinulle tuttu
- mitä kautta olet kirjautunut blogini lukijaksi ja
- monellako arvalla olet mukana arvonnassa.
Varmista myös, että sinuun saa yhteyden bloggerin kautta tai jätä kommenttiisi toimiva sähköpostiosoite.

Arvonta alkaa NYT ja päättyy perjantaina 4.3. klo 21.00.

Onnea arvontaan!