Bongasin jo aikoja sitten eräästä blogista hauskan listauksen parhaista apteekki- ja markettikosmetiikan tuotteista. Halusin tehdä oman listaukseni myös! Ajattelin ensin että listaan vaan lemppareimmat markettituotteet, mutta lopulta kymppikärjen lisäksi mukaan pääsi kaksi apteekkituotetta ja erityismainintakin. Itsehän käytän suht edullista kosmetiikkaa, ja olenkin löytänyt vuosien tutkimustyön tuloksena nämä todelliset helmet kaikkien miljoonien kokeilujen jälkeen. Lähes kaikki päivittäin käyttämäni tuotteet löytyvät jos ei nyt ihan lähikaupasta niin ainakin tavaratalosta :) Nämä ovat sellaisia, joista en kyllä hevillä vaihda pois. Paremmuusjärjestykseen en sentään kyennyt näitä ihanuuksia laittamaan, joten tuotteet ovat ihan sattumanvaraisessa järjestyksessä.

1. Lumene Natural Code Eye Dramatizer Liquid Eyeliner on ihan ykkönen rajaustussi jolla urpompikin rajaaja onnistuu helposti!
2. Rainbow huulirasva on vähentänyt huulirasva-addiktiotani, koska tämä ensinnäkin lyö laudalta kaikki muut huulirasvat, ja on myös niin toimivaa, ettei sitä tarvitse olla koko ajan lisäämässä. Toimii niin perusversiona kuin nykyisin käyttämässäni, hieman sävyä sisältävässä Rose & Shinena.
3. Lumenen Sensitive Touch Rauhoittava kosteusnaamio on oikeasti ensimmäinen kasvonaamio jonka käytöstä olen nauttinut! Yleensä kuiva ja herkkä ihoni ärtyy ja kirvelee julmetusti kaikista naamioista, mutta tämän voin laittaa illalla suihkun jälkeen naamaan ja mennä vaikka nukkumaan ilman sen poispesemistä. Ihana myös kesällä auringonpolttamalle iholle, todella rauhoittaa ja kosteuttaa!
4. Klippoteketin kuivashampoo nyt on ihan klassikko! Olen itse erityisesti näiden perunatärkkelystä sisältävien kuivashampoiden kaveri, en niinkään kaipaa puhdasta tunnetta vaan päinvastoin rakennetta vaikeasti hallittavaan lasimaiseen hiukseen. Ihan ykkönen!

5. Rainbown Aloe veraa sisältävä After Sun voide se vasta palaneen ihon paras kaveri onkin. Itsehän onnistun säännöllisen epäsäännöllisesti polttamaan kesäisin ihoni rasvauksesta huolimatta ja tämä after sun on ollut ihan korvaamaton pelastaja monet kerrat. Todella ihanan viilentävä ja rauhoittava! Esimerkiksi Dubaissa rannalla aivan karrelle palaneet korvani (!!) olivat seuraavana päivänä ihan edustuskelpoiset tämän ansiosta :)
6. Adidaksen oranssi Intensive dödö pääsi listalle ihan sen vuoksi että se on parasta ja ihanimman tuoksuista dödöä, jota olen koskaan käyttänyt ja toivon että tämä oranssi vielä palaisi markkinoille. Siihen asti joudun tyytymään muihin addun dödöihin :/
7. Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume, ihan loistava meille pitkä-, mutta harva- ja ohutripsisille. Tykkään etenkin että tätä pystyy kerrostamaan ihan mielin määrin! Monta vuotta jo käytössä ja hinta-laatusihde todella kohdallaan! Rakkautta <3
8. L300 Bright & Firm sarjaa sain testattavaksi blogin kautta ja tykästyin! Paitsi ihon ikääntymisen merkkejä, tämän kanssa käymme taistelua pigmenttiläiskiä vastaan. L300-tuotteista tulossa juttua vielä laajemminkin blogiin.


9. Klippoteketin hiuslakka vastaa täysin toiveitani täydellisestä lakasta; pitää hyvin, mutta on helposti harjattavissa pois. Myös hinta kohdillaan ja löytyy usein alesta!
10. Muistatteko jutun parin vuoden takaa kun uutisoitiin kokeilusta jossa nainen oli käyttänyt toiselle puolelle kasvojaan jotain kallista merkkivoidetta ja toiselle puolelle vanhaa kunnon Nivea Cremea? Rypyt vähenivät Nivean käytön ansiosta. Tämän johdostahan Niveat myytiin loppuun kaikista kaupoista ja minäkin kävin ostamassa omani jostain pohjoisesta Keski-Suomesta, ja kyllä, tämä todellakin toimii! Olin käyttänyt Niveaa silmänympärysiholle muistaakseni puolisen vuotta kun kokeilustani tietämätön ystäväni kysyi mihin silmänympärysryppyni ovat kadonneet :)
11 ja 12. Sitten ne lemppareimmat apteekkituotteet: Ihan joka paikan tuotteita molemmat perusvoiteiden ykköstä, Aqualan Duo voidetta menee täällä niin käsiin, kasvoille kuin vartalollekin. Voiteessa on mukana 20% glyserolia jonka ansiosta kosteutusteho on tavallista perusvoidetta parempi ja voide ei tunnukaan niin perusvoiteelta. Ceridalin öljyä niin ikään kasvoille sekä vartalollekin. Vaihdevuosioireista kärsiville erityisvinkki tästä ;)

Sitten on pakko antaa vielä erityisrakkausmaininta eräälle tuotesarjalle!
Nimittäin I love... sarjalle <3

Miten hyviä tuoksuja ja yhdistelmiä voi ollakaan olemassa! Rasberry & Blackberry on aivan jumalaista, samoin Mango & Papaya, ja seuraavaksi minun suihkussani tuoksuu sitruunasorbetti. Aivan syötävän ihania kaikki! Tuoksujen rakastajan to die for-sarja, ihan ehdottomasti <3

Mitkä on sinun lemppareimmat markettituotteet? 
Löytyikö yhteisiä lemppareita?