Marraskuulla loppuikin ihan hyvin tuotteita, jopa kuusi! Osuikin yhdelle kuukaudelle taas monta superlempparituotetta.

Ceridal Lipolotion öljy on nykyisin tehokäytössä, sopii ihan kaikkialle :) Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin.

Klippoteketin Original lakka on ehdoton suosikki! Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja muuta en varmasti ostakaan.

Adidas Climacool dödöstä kirjoittelinkin jo aiemmin. Tämä on nyt jäänyt käyttöön, kunnes löytyy se uusi the tuote. Adidaksen dödöt tuntuvat olevan kuitenkin erityisesti mun mieleen. Ostaisinko uudestaan: Kyllä.

Derma V10 Coconut body butter on päätynyt mulle jostain random nettikaupasta, en tiedä myydäänkö tätä Suomessa missään edes. Ihanan tuoksuinen vartalovoi, miinuksena liian jankki koostumus; suihkun jälkeen sai hien pintaan tätä levittämällä :) Ostaisinko uudestaan: Koostumuksen takia ehkä en, vaikka tuoksu olikin ihana.

Rainbow Rose & Shine Lip Balm on mun erityissuosikki. Pakkaus on uudistunut, koostumukseen ei onneksi oltu kajottu! Tätä olen hehkuttanut monet kerrat aiemminkin. Hinta-laatusuhde todellakin kohdallaan, eikä tätä tarvitse sutia huuliin miljoonaa kertaa päivässä. Sopii siis mainiosti huulirasva-addiktiosta eroon pyrkiville :) Ostaisinko uudestaan: Todellakin, ja olen ostanutkin.

Lumene Natural Coden Eye Dramatizer Liquid Eyeliner (huh näitä nimiä...) on myös mun rakkaustuote, aina käytössä. Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin. Suosittelen lämpimästi kaikille muillekin joilla ikä alkaa näkyä yläluomilla, tällä saa todella siistit rajaukset tehtyä. 

Onko meillä yhteisiä lemppareita?