Ja jälleen hieman myöhässä eetteriin edelliskuun loppunut kosmetiikka. Antakee anteeksi tämä postaustahti, olen niin kiireinen juuri nyt tämän elämäni kanssa, että yksinkertaisesti on pakko yrittää priorisoida. Voi kun vielä oppisi tekemään sen ilman huonoa omaatuntoa :/

Aikas vakimäärä näyttäisi olevan neljä näissä loppuneissa, jälleen siis lokakuulle neljä tyhjää putelia:
Helosan voide; en muista ostaneeni Helosania kuin tuoreen tatuoinnin hoitoon. No, purkki lienee siis lähemmäs 7 vuotta vanha (OMG!). Käytin tämän loppuun käsivoiteena. Ostaisinko uudestaan: Kyllä, juurikin tatuoinnin hoitoon ihan ykköstuote!

Lushin Snow Fairy shower gel on varmasti ihanimman tuoksuista suihkugeeliä maailmassa. Tähän monta monta ylisanaa. AH! Ostaisinko uudestaan: Todellakin, ja suunnittelen parhaillaan retkeä Helsinkiin tämän perässä. Tämähän on kausituote, ja on vain joulun aikaan saatavilla.

Goldwell Dualsenses Rich Repair cream shampoo* on aivan ihana tuote siloittamaan käsittelyjen kuivattamaa ja rasittamaa tukkaa. Käytän tätä vuorotellen hopeashampoon kanssa, tai aina kun haluan tukkaan nopeasti kiiltoa ja sileyttä. Ostaisinko uudestaan: Todellakin. Tämän tuoksu on aika voimakas ja kampaamomainen, mutta tämä Rich Repair -sarja tosiaan toimii. Olen aikaisemmin kirjoitellutkin sarjan seerumista, joka on huippu sekin.

Max Factor 2000 Calorie mascara onkin vanha tuttu, ikisuosikkini ja luottotuotteeni. Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin, joskin uuden kappaleen kanssa oli hieman hämminkiä, tästä juttua tuonnempana.

Löytyykö muita Snow Fairy-faneja? Joko on purkit tälle joululle hankittuna?


*Tuote saatu blogin kautta