Olen tässä tämän viikon aikana selaillut läpi ylioppilaskuvaukseni koevedoksia. Kuvauksessahan kävin jo heti juhlien jälkeen kesäkuun alussa ja koevedokset sain nopeasti sen jälkeen cd:llä katsottavaksi. Hajonnut cd-asema ja kaikki kesän kiireet ovat vähän viivästyttäneet kuvien tilausta. Ja siis apua miten vaikeaa on päättää kun kuvia on otettu paljon ja onnistuneitakin kuvia on tosi paljon, on nimittäin mistä valita! Melko kriittisellä otteella olenkin omaa naamaani pällistellyt ja hylännyt kuvia milloin huonon ilmeen, roikkuvien allien tai karsastavien silmieni vuoksi. Huhhuh!
Nyt alkaa kuitenkin tilattavien kuvien lista olla kutakuinkin valmis ja kiitoskortteihin tuleva kuva valittu, vielä kun kaikki sukulaiset valitsevat omat kuvansa, niin saan tilauksen eteenpäin. 

Ylioppilaskuvani otti ihana valokuvaaja Sari Muhonen. Sari on opiskelukaverini, ja erikoistunut nimenomaan henkilökuvaukseen, siksi kuvaajan valinta oli helppo. Sari on kuvannut yrittäjänä jo 13 vuotta, kouluttautunut laajalti ja saanut tunnustusta niin kotimaisissa kuin ulkomaisissa valokuvauskilpailuissa. Hänelle onkin myönnetty arvostettu eurooppalainen arvonimi QEP Qualified European Photographer. 

Sari kuvasi myös meidän Ompun 1-vuotiskuvat viime vuonna ja kuvat ovat kyllä kauneimpia koskaan näkemiäni. Persoonallisia, herkkiä ja niissä näkyy ihanasti tyttösen oma luonne. Sari on ihanan luonteva kuvatessaan, minun ylioppilaskuvaukseni kesti puolisen tuntia ja siinä ajassa saatiin enemmän onnistuneita ruutuja kuin koko elämäni aikana yhteensä minusta on saatu :) Kuvattiin erilaisilla taustoilla, erilaisilla valoilla ja monissa eri asennoissa ja kuvakulmissa. Kuvattavana olo oli kivaa ja voisin hypätä Sarin kuvattavaksi ihan koska tahansa uudestaan. Rento fiilis näkyy valmiissa kuvissa ja kuvissa todella on mistä valita! No miltäkö ne valmiit kuvat sitten näyttävät, sain muutaman teille vilautettavaksikin.

Tähän kuvaan olen ihan täydellisen tyytyväinen!

Vaaleakin tausta toimii!

Tyllihame piti tietenkin ottaa myös kunnolla kuviin :)

Ehdottomasti parhaita kuvia mitä minusta on koskaan otettu. Ihanaa että meni näin nappiin, näistä jää kiva muisto! 
Kiitos Sari <3

Millä perusteella sinä valitset valokuvaajan tärkeisiin hetkiin?
Ja mitäs tykkäät mun kuvista?

Ps. Osoitteesta www.sarimuhonen.com löydät lisää Sarin kuvia