Edellisen kuukauden nollasaldoa pistettiin vähän paremmaksi heinäkuussa, kun loppuneita tuotteita oli peräti kuusi!

Maybellinen Cils Demasq, vedenkestävän silmämeikinpuhdistusaine (herran isä, onko tämä kokonaan yhdyssana??) oli aikaisemmin lempparini, mutta nyt kun pitkästä aikaa käytin vedenkestävää ripsaria, ei tämä saanut kyllä väriä ripsistä hievahtamaankaan. Ripset katkeilivat ja irtoilivat, kun meikkiä poistaessa joutui todella käyttämään voimakeinoja ja puhdistamaan moneen kertaan. Outoa!
Ostaisinko uudestaan: En, tästäkin pullosta kaadoin menemään viimeisen sentin pohjalta, ei toimi ei.

Adidas Intensive Ultra dry deodorantti oli ja on ehkä kaikkien aikojen lempparidödöni. Tämän tuoksusta olen saanut kehuja muiltakin. Vaikuttaa vaan siltä, että jälleen dödöjen karma kohtasi tämänkin ihastuksen. Tätä ei löydy enää mistään! (Pankaapa huviksenne merkille kuinka monesta dödöstä olen sanonut näin ja varmasti paha karma seuraa minua jatkossakin. AINA mun lempparit lopetetaan, nyyh! )
Ostaisinko uudestaan: Todellakin, kun vaan jostain löytäisin <3

Avon Senses käsisaippua tuoksussa Lagoon, olin saanut tämän joskus lahjaksi. Ihan peruskäsisaippua, perus "puhtaan tuoksulla". Vähän tylsä.
Ostaisinko uudestaan: En varmaankaan. Kaipaan käsisaippuaan jotain kivaa tuoksua, kuten tämän hetkinen Jelly beansin tuoksuinen :)

Max Factor 2000 Calorie waterproof volumen ostin alkukesästä. Perus 2000 Caloriehan on vakkarituotteeni, mutta kevään ja alkukesän juhliin ja pillittämistä silmällä pitäen ostin vedenkestävän version vaihteeksi. 
Ostaisinko uudestaan: Kyllä varmaankin, jos tiedossa on tilaisuuksia, jolloin meikin pitää pysyä naamassa. Muuten pärjään kyllä vesiliukoisella, joka on ihan huippu!

CHI Argan oil plus moringa oil hoitoaine -näytteen sain mukaani joskus Hairstoresta. Aluksi nyrpistelin vähän miehekkäälle, itämaiselle tuoksulle, mutta loppupelissä tykkäsin tästä kyllä aika paljon. Kuiville latvoille tämä oli nannaa!
Ostaisinko: Saattaisimpa ostaakin, täytyykin käydä Hairstorella tutkimassa minkä hintaista tämä olisi.

Rainbow Rose & Shine huulivoide onkin jatkuvasti loppuneissa näkyvä suosikkini.
Ostaisinko uudestaan: Kyllä vaan, ja täytyykin muuten ostaa hetimiten. Kotona olen nyt käytellyt Hurraw:ta jonka kosteutustehosta ei voida kyllä puhua samana päivänäkään tämän Rainbown kanssa.

Onko teillä tälläisiä bad karma -tuotteita, niinkuin minulla dödöt, jotka jatkuvasti poistuvat markkinoilta sitä mukaan kun niihin ehtii ihastua?