Koska kesä on ollut mitä on, päätimme ystäväni kanssa keksiä jotain kivaa tekemistä. Minä kaipasin lomaa tästä lomastani, jossa ei tapahdu mitään! Sisällä möllöttäminen sai väistyä kun hyppäsin ex-tempore onnibussiin perjantaina kohti Helsinkiä ja lauantaiksi varasimme päiväristeilyn Viking Mariellalle. Perjantai-iltana virittäydyttiin lomatunnelmaan viinipullon kanssa ja lauantaiaamuna starttasimme ajoissa kohti Katajanokkaa.


Ihana aurinkoinen keli tuli lauantaille kuin tilauksesta. Kylmät sidukat auringossa maistui!

Ehdimme shoppailla tax freessäkin ja ihailla merimaisemia ennen ruokailua. Mukaan ei paljon ostoksia tarttunut, vähän karkkia, yksi VS vartalovoide ja lisää Invisibobbleja.

Olimme varanneet ennakkoon lounaan Buffetissa, joka olikin päivän ehdoton kohokohta! Kuuden tunnin päiväristeily maksoi Grill & Steak luncheineen ja juomineen 25€, ei todellakaan paha! Jo pelkästään ruuan takia kannattaa lähteä syömään vähän eri maisemiin. Päiväristeily oli kiva kokemus, tulomatka Suomeen meni rattoisasti karaokebaarissa ähkytäyden masun kanssa istuessa. Kuitenkin päiväaikaan risteillessä välttyi sen tyypillisen känniörvellyksen näkemiseltä.

Lomalla myös lueskeltiin ja rentoiltiin.

Sunnuntaina ystäväni lapset tulivatkin kotiin ja porukalla suuntasimme Samuel-serkun 5-vuotissynttäreille. Päivä hujahtikin nopeasti lasten riemua ja leikkejä seuratessa ja herkkuja syödessä.

Maanantaina olikin vuorossa Korkeasaaripäivä. Sää näytti aamupäivällä vähän epävakaiselta ja pieniä sadekuuroja tuli vähän väliä. Onneksi kuitenkin Korkeasaareen saavuttuamme aurinkokin tuli esiin ja lopulta ilma olikin tosi kiva ja jaksoimme tallustaa ympäri eläintarhaa tunteja.


Eläimiäkin oli tosi kivasti näkyvissä auringossa köllöttelemässä.

Välillä vähän pehmista ja taas jaksoi jatkaa. Lieneeköhän muuten ollut eka pehmis tälle kesälle, herranen aika! Suklaa-vaniljapehmis on ehkä parasta maailmassa <3


"Kattokaa nyt toi heppa kakkaa!"
"Eihän kakkaa ku se on sen jalka! Pikkunen jalka."
"Ei sillä voi olla viittä jalkaa!"

Arvatkaas mitä eläintä lasten piti mennä ihan uudemmankin kerran katsomaan ja mistä riitti eniten juttua vielä kotonakin...