Muistatte ehkä kun jokin aika sitten otin osaa Indiedaysin ja Hobby Hallin terassihaaste-yhteistyökampanjaan, jossa ideana oli esitellä omat haaveensa tulevalle kesälle oman parvekkeen tai terassin suhteen. Minun haaveeni olivat tuttua peppipitkätossumaista värien sekamelskaa, josta yleisökin tykkäsi ja hupsista, minä voitin kilpailun! JEE!

Onnesta soikeana sain valita tuotteita Hobby Hallin valikoimasta, ja vihdoin eilen ehdin parvekkeelle siivoushommiin ja sain uudet jutut paikoilleen!

Näkyvin elementti on partsilla tänä kesänä tämä uusi ihana kukkateline. 

Kukkatelineeseen mahtuu kaikkiaan 13  kukkaa. Valitsin täksi kesäksi violettia orvokkia ja valkoista kukkaa, jonka nimeä en nyt kuolemaksenikaan muista.

Lähikukkakaupassani ei ollut läheskään kaikkia haluamiani kukkia, mutta alkuun pääsin jo näillä telineen kukilla ja mustien ruttupurkkien suloisilla vaaleanpunaisilla pelargonioilla.

Tänä kesällä ruokailu partsilla on entistä helpompaa. Hobbyhallin valikoimasta löytyi näppärä tarjoiluvaunu irrotettavilla koreilla. Korilla saa kätevästi kannettua keittiöstä vaikkapa grilliherkkujen lisäkkeet ja astiat. Saattaapa olla että tarjoiluvaunu vierailee meillä keittiössäkin laskutasona tarvittaessa.

Grilliherkkujen syömistä silmällä pitäen valitsinkin Hackmannin Savonia-sarjan pihviveitset, joiden ostamista olin jo suunnitellut pidemmän aikaa. Erittäin tarpeellinen täydennys aterinsarjaani. Terveelliset herkut pyöräytetään meillä jatkossa OBH Nordican Smoothie twisterillä. Kone ei vie paljoa tilaa ja kannen ansiosta smoothien nappaa helposti vaikka aamulla mukaansa. Testasin jo tänään, mansikka-mustaherukkasmoothie aamuauringossa partsilla toimi aika kivasti! :) 


Auringossa oleiluun varustauduin Australian Goldin aurinkostickillä maksaläiskieni vuoksi. Unelman pehmoisiin Finlaysin Syli-pyyhkeisiin on ihana kietoutua suihkun jälkeen partsille vilvoittelemaan. Ihanaa kun vihdoin minullakin on katseenkestävät pyyhkeet, aiempi valikoima onkin koostunut eriparisista rantapyyhkeistä kaikissa sateenkaaren väreissä ja kuvioissa.

Vaikka mitä kivaa Hobby Hallin valikoimasta löytyikin, uskokaa vaan että valinnan vaikeus meinasi iskeä! Muutama juttu taitaa lähteä vielä tilaukseenkin :) Pieniä täydennyksiä partsille tuleekin aina kun sopivia juttuja eteen tulee. Viimestään ensi viikolla teen täsmäiskun muutamaan paikkaan kukkasten perässä, josko löytäisin ainakin vaaleanpunaisen hortensian ja mustan roikkuvan petunian. Sitten alkaisi olla elementit kohdillaan partsilla. Olipa kyllä huikean kiva kilpailu ja todella hymyilyttävä voitto, iso kiitos vielä Hobby Hallille ja Indiedaysille!

Mitäpäs sanotte, miltä näyttää näin tässä vaiheessa?