Kuva: H&M

Huhtikuun saldo; viisi loppunutta ja yksi roskiin lentänyt päiväystuote.

Yotuel All in one hammastahna oli mulla eka kertaa kokeilussa, enkä ole oikein varma mielipiteestäni. Tätä täytynee ostaa uudestaan jotta saan muodostettua mielipiteeni. En tykännyt tahnan vetisen venyvästä koostumuksesta, koska se sotki putkilon ja kädet. En myöskään ole varma, onko vaahtoamattomuus makuuni. Mutta toisaalta, huomasinko tässä hiukan valkaisevaa vaikutusta...
Ostaisinko uudestaan: Ostan ja kokeilen vielä :)

Lumenen Mineral Foundation onkin ollut jo hetken luottomeikkivoiteeni. (Laiskuuttani) en ole jaksanut, ehtinyt ja raaskinutkaan etsiä sitä täydellistä meikkivoidetta hetkeen, vaan olen tyytynyt tähän alle kuuden euron(!) meikkivoiteeseen, joka nyt on kohtuuhyvin hoitanut hommansa. Toimii tällä superkuivalla iholla jopa ihmeen hyvin talvellakin!
Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin.

Vaaleanpunainen Rainbow huulirasva, ehdoton suosikkituotteeni onkin tällä kertaa verhoutunut mustaan teippiin, koska: ylioppilaskirjoitukset :)
Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja ostan aina vaan uudestaan!

Dermosilin Baby Extra oli jo ikivanha puteli, pohjalle oli vain jäänyt pieni määrä, jonka nyt käyttelin pois. Loistotuote kuiville kantapäille!
Ostaisinko uudestaan: Tosi harvoin tulee tilattua mitään Dermosililtä, mutta tätä kyllä voisin joskus tilata.

H&M Coconut water moisture mask oli mukanani reissussa ja en jaksanut roudata tyhjää pussia kotiin kuvattavaksi :) Kokeilin eka kertaa H&M naamiota ja tykkäsin kyllä. Naama tuntui oikein imaisevan tämän, joten tarvetta varmasti on käyttää jatkossakin.
Ostaisinko uudestaan: Kyllä varmasti!

Essex hydrogeeli oli sitten se päiväystuote. Päiväys oli mennyt jo kolme vuotta sitten enkä tälle oikein enää käyttöäkään keksinyt, joten tämä poistui siivouksen yhteydessä.
Ostaisinko uudestaan: Minulla on tällä hetkellä sopivampi perusvoide kaveri, vaikkei tässäkään mitään vikaa ollut.