No morjensta vaan, mennään huhtikuun puoliväliä kun meikäläinen ehtii esittelemään edelliskuun loppuneet tuotteet... Vähän kiirettä on pitänyt!

Asiaan siis nopeasti: Vakiomäärä, neljä loppunutta tuotetta maaliskuulle.

Ensimmäisenä KC Professionalin Color Mask Silver -hoitoaine. Ihan ok hoitsikka, mutta keltaisuutta taittavaa, saati hopeista efektiä en kyllä onnistunut tämän ansiosta näkemään.
Ostaisinko uudestaan: Enpä taitaisi ostaa. Jos jostain saisin, voisin kyllä käyttää.

I love... Rasberry & Blackberry käsisaippua sen sijaan oli aivan ihana uusi tuttavuus. Tämän tuoksu oli jotain niiiiiin syötävän hyvää. Jos sarjan mango & papaya body butter on jumalaista, ei kyllä tämä tuoksu kauaksi kakkossijalla jää. Jokainen meillä käsiään pessyt vieraskin on maininnut saippuan lumoavasta tuoksusta. Suosittelen ehdottomasti jos tykkäät melko voimakkaasti tuoksuvista käsisaippuoista.
Ostaisinko uudestaan: Ehdottomasti, ja aion seuraavaksi ostaakin!

Rainbow Rose & Shine huulivoidehan on tuttu näky mun loppuneiden listalla. Kestosuosikki, jota en muuhun vaihda! Näitä on aina kaksi avattuna; toinen käsilaukussa ja toinen kotona. Huulirasva-addiktin painajainenhan on se, että poistuu kotoa vahingossa ilman huulirasvaa :)
Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin.

Pepsodent Xylitol hammastahna on niin ikään suosikkini. Raikas mutta sopivan mieto maku astmaatikolle, (tiesittekös muuten että hampaidenpesun yhteydessä saatu astmakohtaus on aika yleistä?) minä en ainakaan kärsi käyttää kovin voimakkaita tahnoja ja myös tosi raikkaat pastillit ja voimakkaan makuiset purkat on nou nou.
Ostaisinko uudestaan: Kyllä, ja olen ostanutkin.

Loppuneiden raportissa on nyt parin kuukauden ajan ollut tuotteissa "Ostaisinko uudestaan" -maininta. Mitäs tykkäätte, onko tuosta hyötyä vai ei?