Uusimmassa Buzzador-kampanjassa pääsin testaamaan Dove Oxygen Moisture -sarjan tuotteita. Sain kokeiltavakseni ja jaettavaksi ystäville sarjan shampoota ja hoitoainetta. Heti paketin saatuani minua ilahdutti suuresti se, että tuotteiden pakkaukseen oli panostettu, hienoa!

Uuden ainutlaatuisen Oxygen & Moisture -sarjan valmistuksessa on hyödynnetty Oxyfusion-teknologiaa, joka sitoo kosteuttaviin ainesosiin happea. Se antaa ohuille ja hennoille hiuksille kosteuden lisäksi uutta eloa ja jopa 95 % lisää volyymiä.

Shampoomme liukenee nopeasti, puhdistaa hellävaraisesti, pitää kosteustasapainoa yllä ja tuo hentoihin ja latteisiin hiuksiin uutta eloa.

Helposti levittyvä hoitoaineemme tekee hiuksista pehmeät latistamatta niitä.

Täytynee sanoa, että en ole aikaisemmin ollut mikään varsinainen Dove-tuotteiden fanittaja. Mielestäni Dovessa on aina ollut tietty ominaistuoksu, joka ei ole ollut mieleeni. Iloinen yllätys olikin nämä tuotteet avattuani, kun tuo tuttu tuoksu puuttui! Shampoo ja hoitoaine tuoksuivat ihanan neutraalille, puhtaan raikkaalle. Käytössä nämä lunastivat lupauksensa tuoden ohueen, kuivaan ja käsiteltyyn tukkaani kaivattua kosteutusta ja sileyttä. Tuuhentavaa vaikutusta en huomannut, mutta eipä sitä tähän lättätukkaa ole onnistunut tuomaan vielä mikään mukaan shampoo.

Dove Oxygen Moisture -tuotteet ylittivät kyllä odotukseni. Shampoo oli hyvin pesevä ja hoitoaine hoitava ja siloittava. Käytön jälkeen hiukset tuntuivat helposti kammattavilta, pehmeiltä ja kosteutetuilta. Plussaa edullisesta hinnastakin, nämähän ovat ihan markettitavaraa ja 250ml pullo maksaa alle 4€. 

**
Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.
**