Olenkin kertonut aiemmin miten olen tajunnut parvekkeeni funktion vasta lopetettuani tupakanpolton. Nykyäänhän lähes vietän kesäni partsilla aurinkoa ottaen, lueskellen, syöden, juoden tai muuten vaan kavereitten kanssa hengaillen, tai itsekseni fiilistellen ja musiikkia kuunnellen.


Partsihan on aika muikea paikka viettää kesää!
Peppipitkätossumaista tunnelmaa, pastellivärejä, paljon kukkia, värien ilottelua. Aurinkoa, mansikoita ja vaahtokarkkeja. Riippukeinussa köllöttelyä ja kiireettömyyttä. Leikkisyyttä, hymyä ja hyvää mieltä, niistä on kesä ja ihana kesäparveke tehty!

Viime kesänä sain vihdoin partsille grillinkin, en tosin vielä viime kesänä sitä ehtinyt testaamaan. Tulevana kesänä voinkin sitten kokkailla pihviä ja palleroita niin usein kun haluan! Indiedaysin ja Hobby Hallin kampanjassa haastettiin miettimään oman terassin tai parvekkeen uudistusta ja voi miten olenkaan sellaisesta haaveillutkin!

Iso sohva olisi ihana lötköttelyyn. Mutta sitten toisaalta...

Kunnon tila ruokailuunkin tulisi tarpeen. Isomman ruokapöydän ääreen mahtuisi isompikin porukka syömään.


Ja ne kesäkattaukset! Nämä astiat on niin tehty mun partsille! Iloista, suloista, värikästä, ihanaa!Jos meillä sisällä asunnossa on hyvin rauhallinen ja seesteinen tunnelma, niin partsilla sitten Peppi Pitkätossu kohtaa Liisan Ihmemaan. Letkeää ja rentoa, kaikki värit on sallittuja ja irrotella voi vähän hulluillakin jutuilla. Ja juuri sitä kaipaankin; tuo pieni tärkeä paikka, kuin jossain ihan toisessa maailmassa, on niin tärkeä nautiskeluun ja pieniin irtautumisiin arjen kiireistä.

It's good to be home.

Indiedaysin ja Hobby Hallin Terassihaaste -kampanjasivulla voit äänestää omaa suosikkiasi ja voittaa palkintoja! Arvonnassa olet mukana jättämällä kommentin suosikkikuvaasi kampanjasivustolla. Minua pääset äänestämään suoraan tästä!