Kilpailu on päättynyt!
Littlebigthings täytti vuosia jo kuukausi sitten, ja lupasin järkätä teille jotain jännää. Nyt pyörähtääkin käyntiin synttärikilpailu! Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ole arvonta, ja mikä hauskinta, te pääsette itse vaikuttamaan siihen, mitä kilpailun voittaja saa!

Lähtökohtana tämän kilpailun toteutukselle toimi Posti, joka helmikuussa poisti maksikirjeen palveluvalikoimastaan. Tämä kiukutti minua. ahkeraa nettikirppareiden käyttäjää, melkoisesti. Synttärikilpailua miettiessäni uhosinkin, että tätä pientä palkintoa ei ainakaan tulla lähettämään 2kg postipakettina hintaan 7,90€. Siispä: tämä palkinto toimitetaan periaatesyistä kirjeenä. Mutta koska minun koulukirjojen kyllästämät aivoni lyövät tyhjää, mitä kirjeeseen voisi laittaa, pallo on teillä!

Mitä kaikkea yllätyksellistä ja jännää kirjeenä voisikaan lähettää?! Kirjeen koko 25x35,3x3cm ja painoraja max 500g. Kilpailuun voivat tällä kertaa osallistua blogini kirjautuneet lukijat, lukea voit joko Bloggerin, Bloglovinin tai Blogilistan kautta. Lukijaksi voi liittyä kilpailun aikanakin.

Kerro siis vastauksessasi, mikä olisi parasta mitä voittaja voisi saada kirjeitse. Odotan villejä, mutta samalla toteuttamiskelpoisia ideoita. Kerro kommentissasi myös, mitä kautta luet blogiani.

Kilpailu päättyy sunnuntaina 29.3. klo 21.00
jonka jälkeen arvovaltainen raati kokoontuu, ja päättää kuka voittaa ja mitä voittaa.

Aika jännää! Nyt ei muuta kun mielikuvitus laukkaamaan! :)
Onnea kilpaan!


Mikäli voittajaan ei ole saatu yhteyttä viikon sisällä voittajan julkistamisesta, 
palkinto jaetaan uudestaan.