Pitkästi mennään jo joulukuun puolta, mutta nyt vihdoin esittelyyn marraskuun loppunut kosmetiikka. Huikeat seitsemän loppunutta tuotetta, joskin kaikki jo moneen kertaan blogissa ylistettyjä lemppareita. Alkaa tuntua että joka kuukausi loppuu samat tuotteet :D

Adidaksen dödöt on lemppareita, mutta tästä oranssista on tullut nyt ihan suosikki. Bio Richin meikinpoistovaahtoa olen muutaman pullon käyttänyt ja tykännyt sen hellävaraisuudesta, ei kuivata talvellakaan tätä muutenkin kuivaa ihoa. Nyt olen tosin kokeillut vaihtoa toiseen merkkiin, tuntuu että tämä Bio Rich ei puhdista kuitenkaan meikkiä tarpeeksi hyvin kasvoilta. Samoin Lumenen 6€ meikkivoiteelle tarvitsisi löytää joku hyvä sijaistaja. Kylmällä ilmalla ihoni on helposti punoittava ja läikikäs, joten vähän tujumpaa tavaraa tarvittaisiin tasaisen värin aikaansaamiseksi.

Lorealin silmämeikinpuhdistusaine, Rainbow huulirasva, Max Factorin 2000 Calorie ripsari ja Aqualan Duo sinnittelevät edelleen ultimate favourite -listalla. Näitä on aina uudet kaapissa jemmassa.

Olisiko antaa vinkkiä kuivan ihon meikkivoiteeksi (pitäisi löytyä vaalea ja kylmä sävy) ja kasvojen puhdistusaineeksi? Tuntuu että olen tehnyt näissä paaaljon vikaostoksia, joten kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan!


Ps. Alla myös soivan joulukalenterin päivän biisi. Nyt ei muuta kuin volat kaakkoon ja siivoomaan.
 Ihanaista viikonloppua! Pus