Olipa ihanaa kun tänään päivällä paisteli aurinko ja pääsin kerrankin kuvaamaan kotia valoisan aikaan. Tänään sain viimeisetkin joulukoristeet paikoilleen ja totesin että kyllä vaan enemmän blingiä on enemmän blingiä :) Liekö lähestyvä keski-ikä tehnyt mulle tämän, että mikään määrä koristeita ei tunnu riittävän ja harakkahommat on ihan lähteneet lapasesta.

Uskoisiko että vielä muutama vuosi sitten en omistanut ainuttakaan joulukoristetta tai muutakaan jouluun liittyvää tarpeistoa? Yhtä lailla joulumieli tuntui olevan hukassa joka vuosi, enkä halunnut edes koko joulua viettää. Minkähän lie heräämisen olen kokenut tässä kun yhtäkkiä joulunvihaajasta onkin tullut oikein yyyberjoulufani :)


Yksinkertaisempaa koristelinjaa meillä edustaa washiteipistä pikaisesti olkkarin oven lasiin teippailtu himmeli. Viime vuotiseen tapaan teippimallin nappasin Projektilan Katjalta vaikkei tämä oma yksilöni ihan samanlainen olekaan; teippailin menemään ihan mututuntumalla ilman mittailuja.

Makkarin oven suuhun pääsivät killumaan bloggaajatyttöjen pikkujoulupaketista löytyneet pillihimmelit. Nämäkin on Projektilan Katjan käsialaa, ohje löytyy täältä.Keittiön puolella joulutunnelma on perinteisempi punainen. Lapsuuden aikainen tonttutarjotin vaati muutakin punaista ympärilleen, joten ostin keittiöön punaisen pöytäliinan. Historianlehtien havinaa tässäkin; empä muista ennen omistaneeni pöytäliinaa!


Illan tullen sytyttelin kynttilöitä ja fiilistelin viimeisiä lahjoja paketoiden. Nyt on kaikki valmistelut tehty, kummilasten paketit toimitettu ja muut hommat hoidettu. Nyt unohdan että osa kouluhommista jäi tekemättä, nostan jalat kattoon ja aloitan nauttimisen. Nyt saa joulu tulla!

Joko teillä on valmistelut tehty?