Jee, lokakuu olikin ihan superkuukausi loppuneiden tuotteiden määrässä, ennätykselliset 8 tuotetta! Mitä sitten loppui; Seven professionaliBoost Up Phattening Spray oli joskus käytössä säännöllisemminkin, nyt kun käyttelin pullon loppuun mietin, että kyllähän tätä voisi ostaa vieläkin. Ihanan tuoksuinen lirutukan pelastaja, joskin tämän saatavuus on täällä Jyväskylässä vähän heikonlainen. Adidaksen dödö ja Klippoteketin lakka ovatkin tuttuja suosikkeja. Got2b Guardian angel lämpösuoja oli ensimmäinen lämpösuojasuihke joka multa koskaan loppui! Tuleekohan tuota käytettyä vähän liian harvoin? Nyt olisikin uusi etsinnässä, löytyykö suosituksia suihkutettavasta lämpösuojasuihkeesta?

Rasvoista loppui tämän hetkinen ehdoton suosikkini Aqualan Duo isossa pumppupullossa, tätä menee tällä hetkellä niin kasvoihin, käsiin kuin jalkoihinkin, tarvittaessa koko vartalolle. Aqualan Duossa on mukana glyserolia, joka tekee siitä ihanan kostetuttavan verrattuna tavalliseen perusvoiteeseen. Tavallista Aqualan L:ääkin loppui pieni tuubi, joka on kulkenut kassissa käsivoiteena. Loppunsa kohtasi myös viimeinen (nyyh!) iso Victorias Secretin vartalovoiteeni Rasperry and sandalwood. Oli ihana ja kesäinen tuoksu.

Viimeinen loppunut olikin kertakäyttöinen naamio. Puhdistava suklaanaamio ei ehkä ollut ihotyypilleni oikea valinta, mutta olihan tuota kiva kokeilla. Naamio tuoksui ihan oikealle suklaalle ja se lämpeni iholle levittäessä. Hauskaa :)

Paitsi että kaipailen vinkkejä uudeksi lämpösuojasuihkeeksi, kuulisin mielelläni suosituksia myös kohtuu edullisista kosteuttavista/rauhoittavista kasvonaamioista, sellainen olisi tarpeen ilman kylmettyä tälle atoopikolle. Pistäkäähän vinkaten!

Muikeaa maanantaita murut! <3