Sieltä se tuli, takavasemmalta ja koukkasi suoraan päin näköä ja kamppasi minut vielä rähmälleen kuralätäkköön. Arki. 

Leppoisan kiva messuhomma vaihtui pari viikkoa sitten yhdessä yössä koulun alkuun ja ruotsin abikurssiin. Jo ekalla viikolla kävin hakemassa apua vatsahaavaan. Jep, tervetuloa stressi! Ruokahalu sen sijaan palasi kun lopetin migreenin estolääkkeen, ja karkit maistuu taas entiseen tapaan :)

Balettikin palasi viime viikolla kesätauolta. Olin ekan tunnin jälkeen aivan hiestä märkä ja jalat tutisivat hyytelönä alla. Ei tullut oikeen kesällä treenattua...

Olempa ehtinyt käydä kokeilemassa entistä ammattianikin tässä. Varmasti palailen silmälasikaupan tätiksi ainakin silloin tällöin, minkä kouluhommiltani ehdin, kivaa! Tietysti töihin piti hankkia asianmukaiset korviksetkin.

Vaikka kesällä tuntuikin, etten oikeen saanut lomailtua lukemisen ja muiden hommien painaessa päälle, nyt huomaan olleeni niin väärässä. Kyllä minä lomailin ja unohdin tyystin mitä on stressaaminen ja aikataulut. Se kaikki, ja tekemättömistä hommista ja lukemattomista kirjoista aiheutuva paine pukkaa nyt päälle ihan urakalla, huhhuh! Mutta tiedättekös, reilun kuukauden päästä syksyn kirjoitusurakka on ohi, sitten on aika hengähtää!


Ihanaa viikonloppua muruset!