Jäljellä asuntomessujutuissa on enää herkkujen herkku, eli itselleni tärkein kohde. Ja sehän on tietenkin kohde 30 Deko 159, eli messujen aikainen työpaikkani. Ja paitsi työpaikka, on tämä herkku myös rakkaan ystäväni ja hänen perheensä tuleva uusi, ihana koti <3 Tästä kohteesta en oikein pysty latelemaan latteuksia, joten annan kuvien puhua puolestaan. Kysykää jos mieleen jotain tulee, alan muistaa jo ulkoa sisustuksen hankintapaikat ja muut seikat talosta ;)

Kiitos Henna ja Tomi, kiitos Dekotalo, oli tämä huikea rutistus! Takana on mukava ja ikimuistoinen kuukausi, mutta tämän päivän jälkeen on aika sulkea avoimet ovet ja päästää asukkaat muuttamaan uuteen kotiinsa. Tippaa työntää linssiin myötäelämisestä, koska voin vaan kuvitella miten taivaalliselta tuntuu päästä omaan kotiin kahden ja puolen vuoden projektin päätteeksi. Matka lienee vaatinut hikeä, verta ja kyyneleitä, mutta ihan pian on kiitoksen ja palkinnon aika.

Onnea uuteen kotiin <3 <3

Ps. Tämä koti tullaan näkemään vielä myöhemmin blogini Kylässä kaverilla -juttusarjassa. Sitten nähdään onko sisustus muuttunut messujen jälkeen :) Talon tapahtumiin pääsee mukaan myös ihanaisen talon emännän omassa blogissa Koti Daaliatielle.