Lisää herkkusia asuntomessuilta, tässä postauksessa onkin kolme aivan ihanaa kohdetta!

Kierros Villa Lumouksessa tuntui todella lumoukselliselta, kuin pieni ulkomaan matka tai kurkistus jonkun Hollywood julkkiksen kotiin. Upea, hulppea koti!

Makuuhuoneesta kylpyyn ja näkymät uima-altaalle, ei huono!Tykkäsin kovasti myös saunan värityksestä.


Cube on tulevan emäntänsä sisustama ja se näkyy! Ihanan runsas ja rento sisustus erottui edukseen messuilla.

Upea kivinen suihkuseinä. Ihastuin myös kodinhoitohuoneen mustaan kimaltelevaan laattaan, josta en valitettavasti onnistunut saamaan kunnollista kuvaa.

Ihastuttava yksityiskohta (upean seinän lisäksi) olohuoneessa; tuo pieni korituoli! Mulla on nimittäin ollut lapsena ihan samanlainen <3

Ruokailutilan pöydän ja tuolit ottaisin meille ihan heti! Muutenkin tuo avara korkea tila isoine ikkunoineen on ihan rakkautta.


Blingblingiä ja marokkolaisvaikutteita

Huolellisesti viimeistelty tyyli jatkuu aina terassille saakka. Tykkäsin kovasti tästä kohteesta, koti on tunnelmallinen ja selvästi tulevien asukkaidensa näköinen.
Tämä makkari upposi kuin veitsi voihin. Tuonne köllimään, nyt heti!


Tässä Designtalon kohteessa ihastutti erityisesti jyhkeys ja muhkeat huonekalut ja tekstiilit. Mittasuhteet olivat kunnossa, isoissa huoneissa oli kunnon kokoisia huonekaluja ja sisustusesineitä, ei mitään pikku piiperrystä. Tykkäsin kovasti!

Tässäpä taas herkkupaloja, herkkusia on tulossa vielä lisääkin. Aika pahasti iskee remonttikuume päälle itsellä kun näitä messukuvia katselee... Aiheuttaako teillä messuilla käyminen vastaavaa? :)