Hassua miten harvoin sitä tulee käytyä paikoissa ihan tässä lähellä, vaikka ne olisivat kuinka upeitakin. Eilen läksimme kuitenkin ihan ex tempore retkelle Naissaareen Vaajakoskelle iskän, siskoni ja kummityttöni kanssa.

Nautiskelimme ensin suolaista piirakkaa Naissaaren kahvi- ja juhlahuoneen tunnelmallisella terassilla, josta jatkoimme jätskikioskin kautta kiertelemään ympäriinsä saarta.


Melkoinen nostalgiapläjäys; olen tainnut tosiaan noissa Uimalanniemen rantamaisemissa viimeksi käydä joskus 90-luvulla, kun kassissani oli viikonlopun juhlajuomat, eikä maisemien ihailu varsinaisesti ollut se pääasiallinen käyntini syy :)


Upeita maisemiahan tuolla oli, ja monia yksityiskohtia, joita tekisi mieli palata kuvaamaan oikean kameran kanssa, nyt kun mukana oli vaan puhelin. Joku vapaapäivä on siis tehtävä tuonne uusi retki, matkaa kun ei ole kuin muutama hassu kilometri! Välillä siis elämyksiä voi löytää ihan läheltäkin :)


Tällä kertaa pikkusisko pääsi asukuvaajan rooliin. Joskin päälle osui sama toppi kuin viime kertaisessakin asukuvissa :) No, aika lemppariksi tuo toppi on noussutkin!

Toppi Gina Tricot
Farkkushortsit Vila
Espadrillot Vagabond
Laukku Vero Moda
Aurinkolasit Specsavers