Täytyy sanoa että alkukesän säät eivät ole pahemmin innostaneet asujen suunnitteluun tai vaateshoppailuun, mutta sääennusteisiin tuleville päiville ilmestyneet auringon mollukat innostivat minutkin vähän suunnittelemaan kesäisiä asuja Espritin nettikaupasta! Maksimekot ovat yksi tämän kesän ehdoton juttu. Espiritiltä löytyikin aivan ihana harmaa-valkoraidallinen maksi, joka olisi ihana yhdistettynä vaaleaan farkkuun.

Isot kuviot ja värikkäät kuosit viehättävät kesäisin. Myös erilaisten tyylien sekoittelu ja hullukin yhdistely on hauskaa kesätyylissä!

Musta-valkoista pienellä punaisella twistillä, vaikka juhlaankin.

Eläinkuosit viehättävät aina vaan, ja yhä enenevässä määrin! Lepardihousut on helppo yhdistää melkeimpä millaisen vain yksinkertaisen yläosan kanssa. Turvallisen mustan sijaan sähäkkyyttä asuun saisi yhdistämällä leopardikuosiin vaikkapa pinkin topin.

Sininenkin maksimekko olisi ihana, tai sitten oikein kukallinen ja värikäs :) Muhkeat isot arskat kuuluu tietysti kesätyyliin myöskin. Iso huivi toimii lämmittäjänä harteilla viilenevässä kesäillassa.

Ja löytyihän Espritin valikoimasta vaikka mitä ihanaa myös pikku Ompulle kesäksi!

Ja siis mikä parasta, myös Espritillä kesäale on nyt parhaimmillaan, alestakin tein vaikka mitä löytöjä! Täällä jo ostoskori pullistelee collegepaitaa, jakkua, tunikaa, toppeja, oloasua ja muuta, käyhän sinäkin kurkkimassa jäikö sulle mitään! :)


Mikä on sinun kesätyylisi ehdoton must have -juttu tänä kesänä?
Aurinkoista viikonloppua!