Melkoista töttöröötä, monellakin tapaa, on ollut tämä loman alku! Aika tuntuu menevän ihan hirmuista vauhtia ja lievästi jo alkaa ahdistus iskeä siitä, että ensimmäinenkään koulukirja ei ole tässä osoitteessa auennut vielä... Lukuaikaahan mulla on oikeastaan tämä kesän alkupuoli ja loppukesän olenkin sitten töissä ja heti sen perään alkaakin jo ruotsin abikurssi. Ja tietysti elokuussa alkaa jo normaali koulunkäyntikin ja syyskuussa ne kirjoituksetkin sitten! Tällä viikolla olen myös menossa tekemään visualistiopintoihini liittyviä näyttöjä, joihin liittyvät konkreettiset paperityöt pitäisi myös kesän ja alkusyksyn aikana saada valmiiksi, jos mielin valmistua syksyn aikana. Helpolla en meinaa päästää siis itseäni taaskaan...

Migreenin estolääke alkaa pikkuhiljaa tuoda kauan kaivattua helpotusta päänsärkyihin, mutta tuo mukanaan myös repullisen toooodella ikäviä sivuvaikutuksia. Paitsi että tunnen olevani pienessä kännissä koko ajan, on puheen ja tekstin tuottamisessa ajoittain myös todella suuria vaikeuksia. Joudunkin pahoittelemaan, jos ja kun tekstistä toisinaan näkee aivojen pykimisen sekä kirjoitusvirheet. En vaan jaksa käyttää useita tunteja virheiden metsästämiseen. Jalat puutuilevat ja pistelevät ja välillä tuntuu kuin leijuisin pehmoisen pilven päällä. Mutta jospa tämä tästä, pikkuhiljaa! Täytynee nostella annosta vielä vähitellen, mutta voi olla että lääkitys täytyy vielä purkaa ennen kirjoituksia jos sivuvaikutukset vielä pahasti vaikuttavat noihin lukemis- ja kirjoittamistoimintoihin, ei ehkä tule kirjoituksista muuten mitään :)

Nyt mun pääprioriteettinä olis löytää jonkinnäköinen balanssi lukemisen ja rentoutumisen välille. Eli sopivassa suhteessa ruotsia ja psykologiaa ja sitten toisaalta rentoutumista, mansikoita ja jätskiä!
Mitäs teidän kesään tällä hetkellä kuuluu? :)