Asunto Oy Jyväskylän Maailmanpylväs

Tutustumiskierroksellamme asuntomessualueella pääsimme kurkkaamaan myös YIT:n 13 kerrosta korkealle kohoavaan Maailmanpylvääseen. Varsinaiset messuasunnot pysyivät vielä salaisuutena meillekin, mutta pääsimme ihailemaan maisemia neljännen kerroksen esittelyasunnoista.Näissä avarissa ja valoisissa kodeissa keittiö ja olohuone muodostavat yhteisen avaran oleskelutilan ja isot huoneiston levyiset liukuovet avaavat maisemat yli järven. Maailmanpylvään varustetaso on myös muita tulevia tornitaloja parempi, jokaisessa huoneistossa on esimerkiksi jäähdytys ja lattialämmitys sekä talossa on  oma kuntosali.

Maisemat ovat kuitenkin ihan ykkösjuttu näissä kodeissa! Meikäläinen tuijottelikin ulos järvelle melkoisen mykistyneenä. Niin kaunista. Kuin tilauksesta paikalle lipui joutsenpariskuntakin vielä sinetöimään maiseman. Ja senkin, että tuonne minä haluan asumaan!Perustasoisenakin nämä huoneistot olivat mielestäni melkoisen hulppeita, joten saapa nähdä mitä upeuksia Milla Alftan onkaan loihtinut messukohteisiin, Drama Queeniin, Äijään ja Viherperheeseen. Blogeista saa jo vähän esimakua, mutta paikanpäälle ihastelemaan päästään sitten heinäkuussa, odotan innolla!

Mullehan iski nyt ihan tosissaan himo päästä muuttamaan tuonne Äijälänrantaan, olisi kyllä ihan unelmapaikka asua! Rahapussukka saattaa olla vähän toista mieltä, mutta täytynee rueta etsimään varakasta herraseuralaista eläkepäivien varalle ;)

Mitäs sanotte kerrostalokodeista? Kelpaisiko siellä katsella joutsenten polskuttelua? :)