Pääsimme perjantaina sisustusbloggaajien kanssa tekemään kierroksen pian valmistuvien asuntomessujen alueelle. Ensimmäisenä meidät sisään kotiinsa vastaanotti Heidi, joka rakentaa kunnianhimoista unelmiensa projektiaan, Talo Luckia. Talo Luck on ulkoa kokonaan rapattu mustaksi ja sisäpinnoiltaan se on kokonaan valkoinen ja hyvin eleetön ja minimalistinen.

Talon sisustus ja kaikki sen yksityiskohdat on toteutettu lähes kokonaan kierrätettyjä ja käytettyjä elementtejä käyttäen. Raikas retro sisustus eleettömällä modernilla pohjalla todellakin toimii!Talon mielettömin juttu on sen atrium-piha joka avautuu suojaisana järvelle päin. Lähes koko talon leveydeltä avautuvat korkeat ikkunat lintujen sirkutuksineen ja järveltä puhaltavine tuulineen on kyllä henkeä salpaava kokemus! Luonto tulee todellakin ihan syliin!

Talo Luck koostuu kahdesta rakennuksesta; päärakennuksesta sekä saunarakennuksesta, joka toimii samalla myös vierastalona. Oli kyllä niin upeat puitteet, että voisin muuttaa asustelemaan vaikka tuonnekin :) Kerrassaan upea ja tarkkaan mietitty kokonaisuus ja varmasti herättää keskustelua messuvieraiden keskuudessa ihan niinkuin rakentaja itse oli toivonutkin.

Odotan innolla messujen alkamista ja tämän kohteen näkemistä valmiina ja viimeisteltynä. Kovasti tsemppiä rakentajille viimeistelyhommiin! Talo Luckilta matka jatkuikin sitten messujen korkeimmalle talolle, 13-kerroksiselle Maailmanpylväälle, sieltä juttua ensi kerralla! Tulossa on juttua myös Koti Daaliatielle -blogin Hennan talosta.

Olen muuten hiljattain avannut blogille facebook-sivut, tarkoitus on laitella sinne silloin tällöin matskua mikä ei aina blogiin asti päädy. Tulkaahan mukaan tykkäilemään, ettei tartte yksin tykkäillä! Parhaillaan sieltä löytyy kuva meistä mukana olleista sisustusbloggaajista, tunnistatko keitä oli mukana? :) Mukaan pääset tästä.