Viime viiikonlopun reissuni pääasiallinen kohde oli lauantainen blogitapaaminen Hämeenlinnassa. Shoelover-blogin Ansku oli järkännyt meille ihan huikean kivan päivän Sokos Hotel Vaakunassa, johon myös majoituimme sielunsiskoni ja bloggaajakolleegani Janetin kanssa. Oma huoneemme oli vastikään remontoitu ja tosi siisti, joskin melkoisen lämmin tuossa helteessä.


Blogitapaaminen alkoi tutustumiskierroksella hotellin juuri remontoituihin sviitteihin, joista toisen sisustus on Teuvo Lomanin käsialaa. Taattua Teuvomaista värien tykitystä! :)

Kuva: Jani Kasanen
Kuva: Jani Kasanen
Kuva: Jani Kasanen


Ihanainen Ansku oli kyllä tehnyt miehensä kanssa hurjan työn loihtiakseen meille upean päivän. Paitsi että koolla oli hurjan kiva porukka, meitä hemmoteltiin ihanilla herkuilla, pikakampauksilla, erilaisilla tuote-esittelyillä, lahjakasseilla, myös...

Annen ja Ellun vierailulla! OMG! :)

Heli Sutela ja Minna Koskela olivat paikalla kertomassa uuden sarjakuvakirjansa synnystä ja jakoivat meistä itse kullekin kirjat omistuskirjoituksilla. Arvatkaa kuka ei meinannut pysyä housuissaan!?? IIIKS!! 
Kaikesta tarjoilusta en päässyt nautiskelemaan gluteenivammani vuoksi, mutta kaikki millä herkuttelin oli kyllä kerrassaan suussa sulavaa! Ehdottomaksi lemppariksi nousivat kuitenkin mansikka-vaahtokarkkivartaat, jotka oitis lunastivat paikkansa myös omassa juhlamenussani ensi keväänä lakkiaisissani. Vaikkakin epäilemättä tulen näillä herkuttelemaan useasti ennen sitäkin :)


Migreenin vuoksi terassin antimetkin jäivät tällä erää nauttimatta. Tilaisuuden päätyttyä lompsimme kuitenkin keskustaan vielä jätskille. Taisimme olla kaikki aika rättipoikkiväsyneitä, mutta onnellisia, päivä oli kerrassaan onnistunut. Olipa ihana treffata niin monia samanhenkisiä ja mielenkiintoisia ihmisiä ja saada kasvot monelle blogille ja saimpa monta ihan uutta blogituttavuuttakin. Tätä lisää ja pian!


Kotiintuomisina on luettavaksi Annen ja Ellun lomaseikkailuita ja lahjapussista paljastui mitä ihanampia yllätyksiä; mineraalimeikkejä, raakasuklaata, kosmetiikkaa...

Kiitos hersyvä, iloinen ja upea Ansku tämän ikimuistoisen päivän järkkäämisestä ja kiitos kaikille muillekin paikalla olleille upeille daameille, oli huippua tavata ja tutustua! Tämä hymy säilyy naamalla pitkään :) Toivottavasti taas pian tavataan! :)