Piipadoon Piia suositteli minuakin suosittelemaan, ja tottahan minäkin suosittelen!
Minä suosittelen:

Hermannin herkkutoria
 Jyväskylässä Toivolan vanhalla pihalla, joka kuun viimeinen lauantai. Ihana miljöö ja tunnelma ja myynnissä ihania herkkuja.

Irtokarkkia
Ostopaikkana tietenkin Kalpis. Jokaisesta pussista löytyy ainakin mansikkajauhiksia, ufoja, Halvan salmiakkiruutuja, vanhoja autoja ja Ritari Ässän autoja. Jumaleissön, eilen olivat vielä laittaneet karkit tarjoukseen!!

Ryhtymistä
Ryhdy toimeen! Se homma jota olet vetkuttanut yli kolme kuukautta huokaillen ja siirtäen sitä to do -listalta toiselle voikin olla hoidettu kahdessa minuutissa. OHOH!

Munaleipiä
Gluteeniton paahtoleipä, Oivariini, kinkku ja keitettyä kananmunaa viipaleina, siinä tämän hetken kuumin herkku. Voisin ehkä elää munaleivillä (ja karkilla).

Lukemista
Etenkin Anna-Leena Härkösen lukemista. Mä olen jo rakastunut tähän uutukaiseen ennen kuin olen ehtinyt sitä avatakaan :)

Liptonin vaniljateetä
Ihanan pehmeä vaniljan maku ja tuoksu joka täyttää huoneen, ja muistuttaa vielä Dubain reissustakin, sillä tätä lipitimme innoissamme äitin kanssa reissussa.

Itsensä armahtamista
Jos yhden rastin vetäminen to do -listaan säästää sinut 14 esseeltä ja varmalta hermoromahdukselta, tee se! Itsensä kuunteleminen ei ole luovuttamista! Tämän rastin vetäminen ja terveystiedon tekemättä jättäminen antoi minulle mahdollisuuden muutaman päivän hengähdystaukoon, josta lähden pian maalle nauttimaan. Olen aika varma, että tämä pitää mut terveempijärkisenä kuin koneen ääressä istuminen yötäpäivää toukokuun loppuun saakka.

Viimeiseksi voinkin suositella oman perheen ja läheisten kanssa ajan viettämistä ja superkivaa vappua! <3

Minä suosittelisin ainakin Jonnaa, Anskua, Silja Maariaa ja Sannista suosittelemaan, ja tottahan lukisin mielelläni teidän muidenkin suosituksia! :)
Mitä sinä suosittelet?