Olen useasti hehkuttanut olevani kuivashampoiden suurkuluttaja ja kuivashampoo kuuluukin lähes jokapäiväiseen tukkarutiiniini. Oma hiuslaatuni on todella ohut ja liukas, ja mattaisen kuivashampoon avulla saan tukan edes jotenkin hallintaan.
 
Löysin kuivashampoista kuitenkin ihan uuden ulottuvuuden kun sain Goldwellilta kokeiltavaksi Dualsenses Ultra Volume Touch-Up Sprayn. Joka lupaa seuraavaa:
Virkistää hiukset kahden hiustenpesun välissä.
Ei pesemistä, ei föönausta.
Antaa hiuksiin välittömästi uutta volyymia.
Jättää luonnollisten, hoidettujen hiusten tunnun sekä terveen kiillon.

Tämä kuivashampoo ei anna sitä karheaa, liukkaan hiuksen käsittelyä helpottavaa tunnetta, mutta on kuin nopea pesu ja freesaus! Tunne on tosiaan luonnollinen ja hoidettu ja puhtaan tuntuinen niinkuin luvataan. Voisin kuvitella suihkauttavani tätä tanssitunnin jälkeen tyviin, jotta voin käväistä kaupan kautta ennen kuin pääsen kotiin suihkuun. Tuoksu tässä kuivashampoossa on tosi neutraali, sellainen suihkunraikas. Kosmetiikkaidolini Sanni on perehtynyt kuivashampoiden koostumuksiin, ja taidan olla samaa mieltä siitä, että erilaiset tärkkelykset toimivat erilailla hiuksissa. Perunatärkkelys todellakin tuo sitä karheutta ja volyymia erilailla kuin esimerkiksi tämä Touch-Up Sprayn sisältämä tapiokatärkkelys, joka tuntuu hiuksissa puhdistavammalta ja se tuntuu ihan silottavan hiuksia. Jos siis kaipaat kuivashampoolta nimenomaan puhdasta tunnetta ja sileyttä, kokeile ihmeessä tätä!

Hiusten hätäapuna on täällä viime aikoina toiminut Goldwellin Dualsenses sarjan Rich Repair 6 Effects serum. Tukka kärsi hieman Dubain paahtavasta auringosta ja kun viime kampaajakäynnistä on aikaa, on vaalennettu latva päässyt tosi huonoon kuntoon ja katkeillut. Olenkin tehokäyttänyt seerumia sekä pesun jälkeen että silloin tällöin kuivaankin latvaan. Seerumi syvähoitaa kuudella eri tavalla tarjoten 6 välitöntä vaikutusta: kiilto, joustava pehmeys, aiempaa parempi elastisuus, sileys, terveet latvat, vähemmän hiusten katkeilua. 

Seerumi tuoksuu ihanalle, just sille kuin olisi juuri käynyt kampaajalla. Oikealla annostelulla (tarvitaan vain hyvin pieni määrä) seerumi toden totta silottaa pörröisyyttä ja pehmentää haperoita latvoja sekä ehkäisee niiden katkeilemista. Tekisi mieli testata tästä Rich Repair -sarjasta myös muut tuotteet, shampoo ja hoitoaine, syvähoito sekä lämpöaktiivinen suihkehoito. Muuten tässä voi olla edessä tukan pätkäisy ronskilla otteella :/ Enkä mä kyllä ollut ajatellut polkkatukkaa kesätukaksi!

Mikä on sinun luottotuotteesi sileään tukkaan ja terveisiin latvoihin?


*Postaus on toteutettu yhteistyössä Goldwellin kanssa.*