Saimpahan vihdoin katsottua läpi nämä Dubain reissun kosmetiikkaostoskuvatkin! Yllättävän vähän tuota kosmetiikkaakin tuli ostettua, ne valikoimat ja edulliset hinnat vaan ehkä sekoitti mun pään niin, etten kyennyt enää toimimaan :) Ihailin ja huokailin (ja välillä ihan tarrasin äitiä käsipuolesta ja kiljuin hiljaa sisäänpäin), sen sijaan että olisin tajunnut ostaa!

Aika pinkeän pinkit ostokset tuli tehtyä. Lähinnä shoppailin kosmetiikkaa Bootsista ja Victoria's Secretiltä, ja yhden Snow Fairyn verran poikkesin Lushillakin.

Ai että, kauankohan tuota uskaltaa jemmata ettei menisi pilalle. Ei vaan raaski käyttää heti! Ihan namua, rakkautta <3

Suihkemuotoiset dödöt on kokeneet jonkun kumman inflaation viime aikoina ainakin täällä päin Suomea. Kaupan hyllyiltä löytyy vaan jotain perus Rexonaa ja Garnieria. Hohoi valmistajat, kaipaan tyttötuoksuja! Ihan Dubaista asti piti nämäkin sulotuoksut roudata. Fantasy Queen, Teen spirit, siinä on kuulkaa dödö meikäläisen makuun!

Ja vielä enemmän kuin tyttötuoksuista minä tykkään kookoksesta! Tuon kookoksentuoksuisen öljyn korkkasin itseasiassa käyttöön jo reissussa. Tiedättekös, auringon paahtama ja kuivattama iho, joka saa pintaansa kookosöljyä, ahhhh <3

Maybellinen Baby Lips -huulirasvaa ei ilmeisesti vielä ole lanseerattu Suomessa. Tämä kyllä vaikuttaa lupaustensa perusteella tosi kiinnostavalta tuotteelta. Tästä, kuten muistakin ostamistani tuotteista tulen kertomaan käyttökokemuksia vielä myöhemmin. Tällä hetkellä on vähän runsaudenpula, eikä tiedä oikein mistä päästä näitä tuotteita alkaisi käyttämään, saati että raaskisikaan käyttää. Ties vaikka löytyy joku uusi lemppari, jota ei sitten enää saa mistään :)

 Victoria's Secretiltä mukaan lähtivät ihana mausteisen vaniljainen Forbidden Vanilla tuoksu ja vartalovoide tuoksussa Rasberry & Sandalwood. Sekä pienessä pullossa Pink-sarjan Sun kissed, jossa yhdistyvät lempparini kookos ja vanilja. Sun kissed on todellakin nimensä veroinen, sellainen trooppinen lämmin tuulahdus, iho jota aurinko on rannalla pusutellut, ihana tuoksu!

Erityisen iloinen tarjoushaukka kuitenkin on näistä Soap & Gloryn tuotteista! Olen himoinnut näitä ties kuinka kauan ja klikkaillut joskus ostoskoriinkin, mutta piheyksissäni jättänyt ostamatta. Hyvää kannatti näemmä odottaa, sillä nyt sain nämä ihanuudet ihan törkeän halvalla! Olipa kyseessä sitten Bootsin valikoimasta poistuvat tuotteet tai päivämäärätuotteet, ihan sama, oli osa tuotteista laputettu punaisilla lapuilla. Youthful-seerumilla oli hintaa n.2€, eye cream maksoi n.4€, night cream oli n.1€, ja kalleimmillaankin under eye dark circle concealer n.11€. Hengästyttää ihan vieläkin, niin onnellinen olen näistä! :)

Juttua näistä ja muistakin ostoksista lisää tosiaan jahka pääsen testailemaan. Toivottavasti reissusta ostetut vaatteetkin pääsevät pian päälle, kai se kohta on jo toppikeli :) Mä niin odotan että koulu loppuu ja sitten ehdin minäkin aurinkoon!

Mitäpä sanotte ostoksista? Löytyikö joukosta lemppareita tai himotuksen kohteita?