Tulipa kerrassaan hyvään saumaan tämä Buzzador-kampanja! Olen jo jonkin aikaa katsellut hellan keraamista tasoa sillä silmällä, että mikähän pommi onnistuisi nuo rinkulat puhdistamaan. Niin ikään uunin ritilä on jäätävän näköinen. Ja kappas, kohdalle osui Viledan kampanja ja sainkin testattavakseni juuri näihin ongelmakohtiin sopivat täsmätuotteet! Ihan mahtavaa!

Nyt vaan puuttuu se hetki että ehtisin kääräistä hihat ja ryhtyä hankaamaan. Lupauduin myös käymään iskän luona grillin puhdistuksessa uusien sienieni kanssa. Veikkaampa että siellä odottelee viime kesän marinadit puhdistajaa. Kerron näistä kokemuksia, heti kun ehdin testailemaan. Kerrankin sitä odottaa innolla siivoushommiin pääsemistä! :)

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.