Jihaa, on taas aika tarjoushaukan onnenkarnevaalien, Sokoksen 3+1 päivien! Minä taidan hoidella suurimman osan ostoksistani verkkokaupan kautta, mutta tietyt tuotteet täytynee käydä vilkaisemassa tavaratalossa paikan päällä. Keräsin kollaasiin muutaman tärpin keskiviikon tarjouksista.

Lasten osasto: Kummitytölle Tutan velourhousut ja itselleni Icepeak ulkoilupuku, tuo takki olis ihana!
Naisten pukeutuminen: musta-valkoraidallinen neuletakki ja Björn Borgin ihanat värikkäät alushousut
Kodin osasto: Tempur ihan huimassa alessa! Itselläni jo oma onkin, ja Tempur on kyllä pelastanut mun selän ja niskan. Jos nukut vatsallasi, ja kärsit huonosta unenlaadusta tai niska- ja selkäkivuista, hae ihmeessä tämä Ombracio! (Original malli näkyy olevan sitten perjantain tarjouksissa.)

Kosmetiikka: Erityisen kiinnostava tuote olisi tuo Fade out pigmenttivoide, noinkohan siitä olisi avuksi maksaläiskilleni? Myös MUS luomivärejä hyvään hintaan.
Luontaistuote: Jo tutut ja turvalliset Terveyskaistan Magnesium ja Bioteekin Teho pii &kalkki+D, molemmat erittäin tehokkaiksi todettuja tuotteita. Nämä on hyvä aina täydentää varastoon alen aikaan. 
Kodin osasto: Lasipullot ja purkit. Tuon pullon haen ainakin vesipulloksi, koska sellainen tästä taloudesta puuttuu.

Ja hei, mahtavaa! Huomasin juuri, että verkkokaupassa 3 + 1 ostoksille pääsee jo klo 7 alkaen, joten nyt ei muuta kuin samantien ostoksille!

Löytyykö muuten keneltäkään kokemusta tuosta Fade out white -voiteesta tai muista pigmenttivoiteista? Voisikohan olla avuksi poskien läiskiin?


*Postaus sisältää mainoslinkkejä*
Kuvat lainattu 3+1 kuvastosta, pahoittelen niiden heikkoa laatua.