Olen tainnut aiemminkin mainita miten hemmetin ylpeä olen, että tähän sukuun on sattunut edes yhdelle siunaantumaan upea lauluääni. Serkkupoika se vaan vetää niin komeasti, että meikäläinen on yhtä kananlihaa ja kylmiä väreitä ja joskus vähän tippaakin linssissä. Tulinkin vinkkaamaan teillekin Herra Virtasen uudesta bändistä.
© Herra Virtanen & Kuolemansynti
Herra Virtanen & Kuolemansynti 
esittää akustisia tulkintoja erilaisista biiseistä, joiden suhteen genrerajoitteet on heitetty romukoppaan.

Akustisia tulkintoja ilman genrerajoitteita, pääosin triona soitteleva orkesteri. Settilistalta löytyy Iron Maidenista Britney Spearsiin, Klamydiasta Backstreet Boyssiin, Skid Rowsta Jenni Vartiaiseen, Petri Nygårdista Juha Tapioon, Aviciista Scorpionsiin, WASPista Dropkick Murphysiin ym... Youtubesta löytyy muutama videotallenne erinäisiltä keikoilta ja tarkoitus on lisätä tulevaisuudessa lisää materiaalia aina kun mahdollista. Voit tilata meidät tapahtumaasi ottamalla yhteyttä vaikkapa sähköpostitse herravirtanenjakuolemansynti@gmail.com tai henkilökohtaisesti Mikon, Peten tai Tomin kautta. Olemme olleet soittamassa häissä, hautajaisissa, synttäreillä, kesäjuhlissa, ravintolan terassilla jne., joten pystymme varmasti muokkaamaan kappalelistan myös sinunkin tapahtumaan.

Arvatkaapa vaan mikä bändi minun ylioppilasjuhlissa soittaa vuoden päästä! Alankin ehkä jo miettiä toivomuksiani illan settilistasta :)

Muutamia videoita löytyy jo Youtubesta, ja toivottavasti pian saadaan lisää.

Klikkailkaahan tykkäämään!