Muistatte varmaan, että olen useinkin hehkuttanut vannovani Tangle Teezerin nimeen. Mietinkin juuri yksi päivä miksi edes enää hilloan muita harjoja kaapissa, kun en niitä enää käytä. TT on tullut jäädäkseen ja enää en muuhun vaihda. Käytössäni on parisen vuotta ollut pinkki Salon Elite mallinen Tangle Teezer ja nyt sain yhteistyön kautta testailla paria muutakin mallia!

Valitsin kokeiltavaksi Tangle Teezeriltä mustan Original harjan sekä Late Lammas -kuvioisen Compact Styler -matkaharjan. Originalia olen käyttänyt nyt vanhan harjani tilalla jokapäiväisessä käytössä ja tykästynyt kovasti! Original on kooltaan hieman pienempi ja muotoillumpi kuin pulleampi Salon Elite. Original passaa tälläisen pienikätisen kouraan vallan mainiosti! Tyylikäs musta sopii myös melko hyvin sisustuksellisestikin kylppärin hyllylle :)

En rakastunut salamana silloin pari vuotta sitten kuin Tangle Teezerin käsiini sain. Rakkaus syveni pikkuhiljaa kun opin käyttämään harjaa sekä tajusin ja tunsin sen hyödyt. Ei enää harjan mukana venyvää tukkaa pesun jälkeen harjattaessa, muutenkin hiustenlähtö on vähentynyt huomattavasti eikä tukka enää ritise ja katkeile harjatessa. Myös sähköisyys on poissa. Näillä harjoillahan voi lisäksi tehdä itselleen myös maailman ihanimman ja hellävaraisimman päähieronnan, suosittelen kokeilemaan!

Nyt Tangle Teezer on kiva ottaa matkoillekin mukaan! Harjaaminen on yhtä miellyttävää pienempikokoisellakin harjalla. Ja paitsi että Latekuosi on maailman suloisin, on matkakokoisessa harjassa myös irrotettava suojus piikkien suojana, joten pakkaaminen onnistuu vähän tiiviimpäänkin tilaan ;) 

Olen ollut niin innoissani, että myös lähipiirini on saanut lahjaksi jouluna omat TT:nsä. Heti kun kummitytölleni kasvaa hiukset hän tulee myös saamaan oman harjansa; vähemmällä voimalla kun saavutetaan kivuton takkujenpoisto, voiko lapselle sen parempaa lahjaa antaa.


Sain myös testiin Invisibobbleja!
Ponnarithan ovat myös täällä vaihtuneet jokin aika sitten tukkaystävällisempiin "puhelimenjohtoponnareihin". Aikaisempiin kokeilemiini verrattuna nämä Invisibobblet ovat vieläkin pehmoisempia ja joustavampia. Ja mitkä ihanat värit!

Melko edullisia keinoja, pieniä asioita, jotka tekevät suuria asioita hiusten hyvinvoinnille. Suosittelen lämpimästi <3 
Muistathan, että valitsemasi harjan ja pompulat voit myös voittaa blogin synttäriarvonnassa, aikaa on vielä huomisiltaan.

Onko meitä muitakin Tangle Teezerin fanittajia?


*Postaus ja arvonta on toteutettu yhteistyössä*