Viime marraskuussa vietimme loistavalla porukalla Keski-Suomen sisustusbloggaajien Putiikkipäivää kaupungilla, mutta tällä kertaa hulvaton joukkomme kokoontuikin vähän erilaisissa tunnelmissa. Toinen Piipadoo -blogin kirjoittajista, Piia oli nimittäin kutsunut meidät kotiinsa kässäkerhon merkeissä. Minäkin, viimeksi yli 20 vuotta sitten neulomista yrittänyt uskaltauduin paikalle, tietysti hyvän seuran (ja ruokatarjoilun) houkuttamana, mutta tartuimpa minä puikkoihinkin! Mutta olipahan meillä upeat puitteetkin tapaamiselle!Piia asuu perheineen kolmisen vuotta vanhassa omakotitalossa joka aiheutti meille kaikille ihastuneita huokauksia, pahentunutta remppa- ja talokuumetta ja sisustusintoa. Piian talo on aivan ihanan valoisa, raikas ja viimeistelty. Rakastuin jokaiseen ihanaan persoonalliseen yksityiskohtaan joita olisi riittänyt ihailtavaksi vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Taisimpa kotikierroksen aikana mainitakin, etten halua enää tulla omaan kotiin lainkaan. Harkitsen vakavasti muuttoa Piian saunan lauteiden alle saunatontuksi.
Ihana rentous ja sen rennon fiiliksen kanssa käsi kädessä kulkenut viimeistely sekä uuden ja vanhan iloinen sekoittelu tekivät todella vaikutuksen. Upeita löytöjä, kauniita esineitä, paljon itse tehtyä, tarkkaan harkittuja pieniä juttuja, niin aitoa ja tunnelmallista, olin myyty. Tämä koti on todella rakkaudella tehty <3


Kotikierroksen jälkeen syötiin masut pullolleen herkkuja! Piia oli leiponut aivan taivaallista gluteenitonta täytettyä leipää, lupaan jakaa tämän ohjeen teillekin kunhan sen saan. NAM!


Sitten vähän kuohuvaa ja kurkkimaan lahjapusseihin. Sitten ei muuta kuin kieli tiukasti keskelle suuta ja harjoittelemaan!


Kuva: Piipadoo
Jokainen sai oman pussukan sisältäen lankaa ja puikot, joten tekosyitä neulomattomuudelle ei ollut. Lisäksi ihanaiset Piia ja Paula olivat tehneet neuleohjeita ja opettivat meitä neulomisen apukoululaisiakin pääsemään alkuun. Ja ihan yllättävän hyvinhän tuo alkoi sujumaan pitkähkön tauon jälkeenkin, vaikkakaan vielä ei ole tiedossa mikä tekeleestäni mahdollisesti joskus syntyy. Kivaa hommaa, saapa nähdä millaisen neulomispureman tästä sain! 

Mukana olivat ihanat naiset seuraavien blogien takaa: Piipadoo, Modernisti kodikas, Minishow, Casa Volmari, Kotipalapeli, Valkoinen soihtu, Projektila, VillaILONA ja Sievin koti. Joukossa oli minulle muutamat uudetkin kasvot, oli kiva tutustua! Päivä oli jälleen kerran ratkiriemukas, on aina niin superkiva tavata iso porukka niin samanhenkisiä ihania ihmisiä. Hymy on korvissa taas pitkään, iso kiitos kaikille <3 Tätä pian uudestaan! 

Sponsoroiduista pussukoistamme löytyi:
BC Garnin Semilla Grosso / Lankakauppa Titityy
Nepal Drops, puikot / Poppeli
Kortteja / Harjun paperi
Käsityö kesken -kyltti / Suomen Käsityön museo

Edit. Lisäsin vielä linkin Piipadoon tekemiin neuleohjeisiin, kokeile sinäkin! :)