Vielä yhden jutun verran jouluista asiaa. Pakko nimittäin esitellä miten kiltti mä olinkaan ollut! Tontut olivat olleet tarkkana mun toiveiden kanssa ja kaikki lahjat oli erityisen mieluisia. Kiitos <3

Joulun hartainkin toive, Pelle Hermanni dvd toteutui! Tätä katseltiinkin jo jouluaattona iskän luona. Lisäksi sain ulkoisen kovalevyn uuteen koneeseen varmuuskopioita varten ja puhdistuskynän kameran linssille.

Dolce Gusto Piccoloa osasin odottaakin paketista. Valkoisen söpöläisen lisäksi sain muutamia juomakapseleitakin. Jokohan tänään ehtisi maistelemaankin :) Onko teillä muuten suosikkia noista kapselimauista, mitä kannattaisi ostaa? Meinasin hurjana aloittaa juomaan kupposen kahvia aina silloin tällöin herkuksi, vaikka muuten olenkin ollut ilman kahvia jo pian vuoden.

Makuuhuoneen sisustus täydentyi uudella torkkupeitolla. Ja omaan vaatekaappiin tuli niin käyttövaatteita (esim. ihanat löysät gollegehousut) kuin kotiköllöttelyvaatteitakin.

Sain viime vuonna lahjaksi mattaisen kirkkaan Mariskoolin ja nyt sille suloisen pikkusiskon. Ovat aikas suloiset yhdessä!

Harmaita Kastehelmi kulhoja tuli pari lisää ja uusina juttuina tuikku ja jalallinen kulho. Tuo jalallinenhan olis aika ihana jätski- tai jälkkärikulhona. Mietinkin, josko hankkisin niitä muutaman lisää, vaikkakin meneehän tuo sokerikkonakin. Myös tuikkukippo kaivannee pari kaveria.

Ja JEEEEE, Piilopaikka mukeja, niitä on nyt neljä! Samoin mustat pienet Teema lautaset täydentyivät. Astiakaappi sai erittäin odotettuja lisäyksiä, siellä alkaa näyttää nyt aikas hyvältä!

Näiden lisäksi paketeista tuli niin lahjakortteja, joulukuusen koriste kuin vähän namusiakin. Eikös ollutkin aika kiltti pukki? En kyllä itsekään arvannut, että olisin ollut näin kiltti :) Namuset onkin täällä vielä avaamatta, aloitin nimittäin vuodenvaihteessa pienen, toivon mukaan vähän nesteitä liikkeelle laittavan dieetin. Huomisen jälkeen olisi tarkoitus jatkaa myöskin tiukemmalla ruokavaliolla, ja karkkipäivä ei tule enää olemaan joka päivä. Reissuun on aikaa 15 päivää, ja rantakuntoa ei oikein ole näkynyt täällä :)

Mikä oli sinun mieluisin lahja? Onko sinulla jokin toivomus, jota olet pitkään toivonut mutta se ei vielä ole toteutunut?