Hello Finland! How are you?

Huhhuijaa, kotona ollaan! Menipähän viikko nopeasti, ihan liian nopeasti. Palasin hyiseen Suomeen tänään aamuyöllä ja kotiin pääsin aamuvarhaisella hyvin valvotun yön jälkeen. 6h pilkkimistä koneessa ja sen päälle reilu 3h automatka kotiin kuskia hereillä pitäen otti melkoisen koville. Pään painaminen tyynyyn ja varmasti alle sekuntia myöhemmin olin unessa kuin tukki, vaikkakaan en muutamaa tuntia kauempaa ehtinytkään nukkua. Olo on siis vieläkin vähän pöllämystynyt.

Kauankohan kestää taas tajuta, että ulos on laitettava päälle monta kerrosta vaatteita ja sukatkin jalkaan, miten sitä oppii kulkemaan ovissa oikeinpäin saati palauttaa mieleen täkäläisen vessakulttuurin :) Ja kieliasetuskin päässä pitäisi muuttaa enkusta suomeksi. Viikko oli aivan liian lyhyt aika kaiken näkemiseen ja kokemiseen upeassa Dubaissa ja olen varma että palaan vielä tuohon ihanaan paratiisiin. Loma oli ihan parasta ikinä!

Heti tänään tunsin syvää inhoa kävellessäni kouluun keskustan poikki. Joka puolella on roskia, tupakantumppeja, räkää ja virtsaa. Tahdon takaisin Dubain siistiin ympäristöön ja lämpöön. Murrrr. Nyt kestää hetki toipua tästä kulttuurishokista.

Mitäs teille kuuluu?