Vihdoinkin saan esille kuvia tämän kodin jouluisesta ilmeestä. Joulun laittaminen jäi tänä vuonna melkoisen viime tinkaan ja kuvaaminen oli kyllä erityisen hankalaa tässä pimeydessä. Kauaa en ehdikään jouluista kimallusta ihailla, koska jo pian kiidän muualle joulunviettoon. Juurikaan uutta ei sisustuksessa tänä jouluna ole, muutamia pikkujuttuja vain.


Hallitsevana elementtinä on tietenkin suuri rakkauteni, valkoinen kuusi <3 Muutaman uuden pallukankin ostin, mutta taidan postailla niistä ihan erikseen vielä. Saapa nähdä jos joulun jälkeen alesta tekisin vielä jokusen löydön lisääkin ensi vuotta silmällä pitäen.


Jouluna kultainen bling lisääntyy olohuoneessa vaikkakin kulta värinä onkin siellä läpi vuoden. Partyliten kynttelikössä viime jouluksi ostetut somisteet, kultaista nauhaa, palloja ja muutama käpynen.


Tiimarin loppuunmyyntialesta löytyivätkin tämän joulun hankinnat; kultaista pallonauhaa sohvapöydälle ja isot kultaiset kuusenpallot korkeaan lasivaasiin. Ei ollut monen euron hankintoja, mutta voi miten kauniita!

Sohvapöydällä lasipurkit odottelevat namusiaan. Ja minä yhtälailla! :)

Ette kuulkaa ehkä usko, mutta väsäsin kuin väsäsinkin tänään kokoon yhden rästikouluhommistani, biologian esseen! Iso kivilasti vyörähti sydämeltä kun sai edes jotain hoidettua pois alta. 
NYT voi joulu tulla! 
Nyt iso muki kuumaa kaakaota ja takaisin sohvalle ihailemaan omaa jouluani <3

Jokos siellä ollaan valmiita pukin tuloon?