Sain Sensationaililtä kokeiltavaksi ledkovetteisia geelilakkoja. Sensationail on kuluttajille myytävä tuote, ja sitä myyvät Suomessa esimerkiksi Carlson, Hairstore, Seppälä, Kärkkäinen, Minimani, Viking Line ja nettikaupoista Mimax ja Pretty.fi. Ajantasaisen jälleenmyyjälistan näet tästä.

Starter kit sisältää kaiken tarvittavan kestävän geelilakkauksen tekemiseen kotona; 
Led-lamppu
Gel cleanser
Gel primer
Color gel polish
Gel base & top coat
sekä viilan, manikyyritikun ja puhdistuslappuja. 
Aloituspakkaus sisältää myös täydelliset, yksityiskohtaiset ohjeet lakkauksen tekemiseen.

Starter kitin tuotteet riittävät kymmenen geelilakkauksen tekemiseen. Sarjaan on myytävänä myös Essentials kit, joka täydentää tuotteita kun aloituspakkauksen tuotteet ovat loppuneet. Värillisiä geelilakkoja myydään myös erikseen ja värivalikoima on melkoisen kiva ja kattava.

Geelilakkauksen luvataan pysyvän kynsissä pari viikkoa, joka toki on yksilöllistä. Minä testailin geelilakkoja niin itselleni kuin muutamalle kaverilleni ja kaikilla lakkaus pysyi vähintäänkin pari viikkoa siistinä. Itsehän, koska olen kynsilaiskuri, vetkuttelin lakat kynsissäni ruhtinaalliset 8 viikkoa! Aivan loppuun saakka geelilakka pysyi täysin virheettömänä; kynnet olivat aivan kuin juuri lakatut, kiiltävät, lohkeilemattomat ja siistit. Tokihan kasvurajaa tuossa ajassa tuli jo melkoisesti, siksi en kuvia tarjoilekaan kynsistä ennen värin vaihtoa :)

Kynsillä sävy Pink chiffon

Itselläni on kynsimuotoilijana käytössä myös ammattilaissarjan geelilakat ja olikin mielenkiintoista nähdä miten tämä kuluttajatuote eroaisi siitä. Lopputuloksena voin sanoa että ei mitenkään. Olin erittäin tyytyväinen Sensationail geelilakkojen laatuun ja lopputuloksen kiiltoon. Kestävyys oli aivan yhtä hyvä kuin ammattilaistuotteissakin.

Sain Starter kitin lisäksi yhden normaalikokoisen värillisen lakan. Starter kitin pullot ovat pieniä ja siveltimet eivät niin hyvälaatuisia kuin isommissa pulloissa. Isommalla siveltimellä värillisen geelilakan levitys olikin paljon helpompaa ja lopputuloksesta tuli vieläkin siistimpi ja peittävämpi.

Kynsillä sävy Kitten heel

Äärimmäisen nopeat ja helpot tehdä ja lopputulos tosiaan ihanan kiiltävä ja kestävä. Kynnen valmisteluun kannattaa kiinnittää huomiota, samoin kuin kerrosten tarkkaan levitykseen. Geelilakkaa tulisi käyttää mahdollisimman ohuina kerroksina ja varoa kynsinauhoja. Huolellisella valmistelulla ja lakkauksella saa pidennettyä geelilakkauksen kestoa. Näillä onnistuu varmasti jokainen!
Minä ainakin tykästyin kovin :)

Sensationail tuotteiden hintoja
Starter kit 79€
Essentials kit 19,95€
Värigeelilakka 17€

Geelilakkojen värit, vastauksia kysymyksiin ja paljon muuta löydät Sensationailin sivuilta.

Onko geelilakkaus tuttu juttu? Voisitko ajatella kokeilevasi geelilakkausta itse?


*Tuotteet saatu kokeiltavaksi blogin kautta.*