Peruskiireinen viikko alkaa olla taas takana päin ja vaikka mitähän tähänkin viikkoon mahtui, vaikka tuntuikin ettei ehtinyt yhtään mitään. Tässäpä jotain juttuja viikon varrelta Instagramista.

Ihailin aurinkoisia aamuja ja päiviä. Kuinka ihanasti päivä alkaakaan kun herää auringon killitykseen! Olen muuten alkanut jättää olohuoneen sälekaihtimet auki yöksi. Mikäli aurinko sattuisi aamulla paistamaan, herään varmasti oitis olkkarista kajastavaan valoon.

Vierailin Harjun Paperissa ihastelemassa joulujuttuja. Kortteja, kalentereita, teippejä, nauhoja, papereita... Olin päivän kuin Joulupukin pajalla! Juttua vierailusta tulossa vielä myöhemmin blogiin.

Menin ottamaan rokotusta matkaa varten, mutta sairaanhoitajapa ei suostunutkaan pistämään mua. Ihan turha reissu siis; lohdutukseksi marssin Pandan tehtaanmyymälään. Hyppysissäni uusi kausimaku Valloittava Valkoinen palasin hymyssäsuin kotiin.

Fiilistelin joulua ja tein riisipuuroa. Muistan ohjeenkin ulkoa tähän maailman helpoimpaan herkkuun.  
Voideltuun vuokaan:
1 l maitoa 
2 dl puuroriisiä 
ripaus suolaa
175 asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia.

Ja lisukkeeksihan kuuluu ehdottomasti kaneli, sokeri ja maito.
NAMS!

Viikonlopuksi sitten vähän Hopea Toffeeta...
Lauantaina kävimme mummon luona syömässä ja veimme samalla kynttilöitä läheisten haudoille. Lauantai-ilta huipentuikin sitten Uunoleffaan ja Hjalliksen keskusteluohjelmaan. Hei vaan keski-ikä! 

Mummo oli leiponut mulle oman, gluteenittoman sitruunakakun! Kuinka kilttiä <3 Otin pätkän kakusta mukaan kotiinkin. Ai että miten maistuikaan tänään aamutee kera kakkupalasen, tai kahdenkin...

Vallan leveä hymy naamallekin nousikin, kun huomasin blogini saavuttaneen hurjan 200 kirjautuneen Blogger-lukijan rajapyykin! Ihan mieletöntä että noin moni lukee mun höpötyksiäni! Blogiani aloittaessa ajattelin, että blogiani tulisivat lukemaan ehkä perheenjäseneni ja ystäväni. Tosiasiassa kovinkaan moni tuttuni ei blogistani edes tiedä ja lukijoiden kasvava määrä jaksaa aina vaan hämmästyttää minua. Kaksisataa on ihan käsittämätön määrä! Huhhuh, vetää sanattomaksi tämä kiitollisuus.

Kiitos jokaiselle lukijalle, uudelle ja vanhalle, ja niillekin jotka eivät ole kirjautuneet! Eihän tämä homma olisi mistään kotoisin ilman ihania lukjoita ja kivoja kommentteja! Ihanaa kun olette täällä, olette kinuskimurut mun valkosuklaassani <3

Suloista sunnuntaita <3