Olinhan minäkin kuullut aiemmin Ostohyvitys.fi palvelusta, mutta jostain syystä ajatellut homman olevan liian vaikeaa ja monimutkaista. Jo ajatus siitä, että rahaa saisi takaisin tekemästään ostoksesta kuulosti... no, liian hyvältä ollakseen totta. Mutta taas sitä sai huomata olleensa vanha jääräpää ja niin väärässä! Kun minua kysyttiin yhteistyöhön Ostohyvityksen kanssa, päätin antaa palvelulle mahdollisuuden ja niinpä huomasin miten mahtava palvelu tämä onkaan!

 Ostohyvitys on Suomen ensimmäinen ns. Cashback-sivusto. Termi tarkoittaa takaisinmaksua, jonka asiakkaat saavat tehtyään ostoksia verkkokaupoissa. Maailmalla Cashback on tunnettu ja erittäin suosittu ilmiö, jota hyödynnetään mm. yhtenä markkinointikanavana.
Yksinkertaisuudessaan Ostohyvitys tuo kauppiaan sivuille maksavan asiakkaan, josta kauppias maksaa Ostohyvitykselle komission. Komissiota voi verrata myyntiprovisioon ja se voi olla esimerkiksi prosenttiosuus ostoksen loppusummasta tai kiinteä euromääräinen komissio (esimerkiksi 20 % ostoksien loppusummasta, 5 € per varaus/ostos/hakemus). Saatuaan komission kauppiaalta, Ostohyvitys jakaa saadun summan ostoksen tehneen asiakkaan kanssa. Näin asiakas saa rahaa takaisin tehtyään ostoksia verkkokaupassa.
Ostohyvitystä voisikin ajatella bonuskortin sähköisenä vastineena. Palveluun liittyminen ja sen käyttö on täysin ilmaista. Ja tälläiselle tarjoushaukkaluonteiselle verkkoshoppailijalle tämähän on mitä loistavin homma. Aina tulee hyvä mieli jos saa vähän alea, ja mikäpä sen parempaa kuin saada hyvitystä ostoksista jotka tekisi kuitenkin!
Kuvat: Sokos
Keräilin kollaasiin muutamia juttuja jotka saattavat olla matkalla pukinkonttiin itselleni tai muillekin. Yrittäisiköhän sitä tänä vuonna keskittää kaikki jouluostokset verkkokauppoihin niin ei tarvitsisi ollenkaan hengailla kauppojen ryysiksessä ja jonotella selkä hiessä kassoille? 
Ostohyvityksessähän on mukana yli 300 verkkokauppaa; mukana ovat niin tutut suosikit Sokos, Nelly, Boozt, Zalando, Spartoo, Asos, Feelunique jne, kuin monta mulle entuudestaan ihan tuntematonta mielenkiintoista kauppaakin. Sen kummempia kommervenkkejä ei tarvita; jatkossa siirryn vain ostoksilleni Ostohyvitys.fi sivuston kautta, niin helppoa! Vaikkapa 100€ Nelly ostoksista tililleni kilahtaa hyvitystä 11,50€. 
Ihan tuntuva summa siis!
Haluatko sinäkin rahaa takaisin tekemistäsi ostoksista?
Liittymällä nyt kampanjasivuni kautta ja testaamalla palvelua ja keräämällä bonusta vuoden loppuun mennessä, saat liittymislahjana Fazerin suklaalevyn. Suklaata riittää vain nopeimmille; nyt on siis makoisa tilaisuus ryhtyä haalimaan hyvitystä ostoksista!
*Postaus on toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi:n kanssa*