Hupsista vaan, se on sitten lokakuullekin heitetty hyvästit! Totta se taitaa olla, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeammin aika kuluu. Minulla ainakin tämä koko kulunut vuosi on lipunut ohi ihan huomaamatta! Tervetuloa marraskuu, kohtahan tässä voi jo jouluakin rueta miettimään.
Kuukauden vaihtuessa onkin siis aika koko vuoden haasteen.


Lokakuu

- Joko on lunta? Kysymys kertoo kaiken
No ei :( Hyvin on vetinen keli!

- Talvitakki, millainen on tämän talven takkisi? Tai millaisen aiot hankkia/millaista halajat?
Ai että, kerrankin voin sanoa näin: En tarvitse uutta takkia talveksi! Viime vuonna ostettu pidempi untuvatakki ja kaksi mustaa parkatakkia hoitelevat mut läpi tuulen ja tuiskun.

- Lämmittävä juoma, kerro oma lämmin suosikkisi tunnetuista tai jaa oma reseptisi :)
Syksyisin ja talvisin juon paljon teetä, kaakaota ja mustaviinimarjamehua.

- Talven värit, tämäkin on vähä niin ja näin miten kysymyksen tulkitsee, joten jätänkin tämän ns. "säännöittä" eli voit kirjoittaa mistä vain, miten talvi näkyy asuväreissäsi, kodin väreissä, ulkona väreissä tms.
Pukeutumiseni on talvisin aika lailla mustaa, harmaata ja muuta tummaa. Piristeinä asusteissa vähän pinkkiä, kirkkaansinistä jne. Kotiin ehkä joitakin kesäjuttuja tummempia lisäyksiä, kuten mustat tyynyt. Jouluun sitten valkoista, hopeaa, kultaa ja blingblingiä!

Joulu, joulu, joulu!!
Sieltä se lähestyy! Näin marraskuussa sitä voi kai vähän jo alkaa fiilistellä? Maltan kuitenkin vielä hetken ennen kuin laitan kuusen esille :) Toivotaan että pian sataisi lunta ja saataisiin oikea joulumaisema ihailtavaksi.
Rentouttavaa viikonloppua ihanat!

Mikä on muuten sinun lämmittävä juomasi?