Aloitin alkuvuodesta kosmetiikkahaasteen tarkoituksenani hillitä (huom, ei kuitenkaan pidättäytyä kokonaan) uuden kosmetiikan ostamista ja käytellä sen sijaan pois kaapeissa happanevia tuotteita. Haaste onkin sujunut kivasti ja ostelu on todellakin vähentynyt. Se tunne kun saa jonkun purkin tyhjäksi on vaan niin paljon kivempi, siihen jää koukkuun! :)

Olenkin saanut kyselyitä siitä, kuinka paljon kulutettavaa vielä on jäljellä. Mietin ensin, että kaiken saaminen yhteen paikkaan on jo niin karsean iso projekti etten siihen ryhdy, mutta lukijan toive on lakini! Siispä purkit jonoon!

Purkkien määrä pääsi kieltämättä yllättämään itsenikin, vaikka toki tiesin, että jokainen laatikko ja kaappi täällä pursuaa kosmetiikkaa. Ihan näin valtaisa en uskonut saaliin kuitenkaan olevan... Projekti vei aikaa yhden illan purkkien esillelaittamiseen ja toisen päivän puteleiden takaisin paikoilleen laittamiseen. Tulipahan siinä siivottua muutamat kaapit ja laatikotkin samalla. No, mitäkö sitten löytyi?

Hiustuotteita 54kpl

Vartalotuotteita 76kpl

Hajuvesiä 27kpl

Kasvotuotteita 52kpl , käsi-ja jalkatuotteita 25kpl

Meikkejä 92kpl
----------------
Total 326 kpl

Mukaan en laskenut kynsilakkoja enkä muitakaan kynsiin liittyviä juttuja. Inventoin vaan omassa henk.koht. käytössäni olevat tuotteet, työpisteen kosmetiikkaan en kajonnut. Sanottakoon vielä, että laskettu määrä on suuntaa antava. Laskin purkkeja nimittäin niitä takaisin siivotessani ja hermo uhkasi kiristyä hommaan välillä niin, että unohdin laskea... Meinasi usko loppua, että koskaan saisin kaikkea mahtumaan enää mihinkään. Mutta aika isohan tuo määrä on, vaikka jokunen olisi unohtunut laskeakin. Vähennysprojekti siis jatkukoon!

Montako kosmetiikkatuotetta sinä omistat, vai uskallatko laskea?