Uusi juttusarja alkaa! Omat nurkat kun käy vähän tylsäksi aina kuvata, niin ei auta kuin hilpaista kylään kaverille! Ekassa osassa vierailen ihanaisen ystäväni Lauran luona.

Laura asustaa teini-ikäisten poikiensa kanssa 1994 valmistuneessa pienkerrostalokaksiossa. Neliöitä tilavassa asunnossa on 63,5. Asunto sijaitsee rauhallisella paikalla, päättyvän kadun päässä ihanan vehreän luonnon keskellä. Joka puolelta asunnon ikkunoista näkyy luonto eikä ääniä kantaudu juuri mistään. Lähellä kaupunkia, mutta kuitenkin rauhassa ja luonnon lähellä, tykkään!
Laura kertoo nähneensä asunnon potentiaalin ja rakastuneensa heti ensisilmäyksellä. Asunto kokikin täydellisen remontin kolme vuotta sitten Lauran ostettua tämän kodikseen. Väliseinien kaatamisen jälkeen keittiö ja olohuone ovat yhtä isoa avaraa tilaa, jossa valo tulvii ikkunoista.
Lauran sisustusideologiana on ostaa tähän kotiin vain esineitä, joista todella tykkää. Kaikki huonekalut onkin ostettu nimenomaan tätä kotia varten. Tässä kodissa pyritään pitkäaikaisiin ratkaisuihin ja pääväreinä ovatkin ajattomat valkoinen, musta ja harmaa ja kausittain tekstiileissä näkyy muitakin värejä.Laura suosii mielellään ennemmin vanhan entisöintiä ja kunnostusta kuin uuden ostamista. Melkoisen upeita esineitä asunnosta löytyykin, kuten tuo makuuhuoneen jyhkeä senkki.

Entisestä vaatehuoneesta on laajennettu pojille pesämäinen nukkumahuone.

Laura pitää leikekirjaa, johon hän kerää muistiin haaveita ja ideoita asuntoa varten. Hän kertookin oppineensa melkoisesti harkitsevuutta ja maltillisuutta projektin aikana, kun jokainen tavara on tarkkaan harkittu ja tärkeimmät haaveet on saatu toteutumaan jopa alennuksesta, kunhan vain malttaa odottaa :)

Vietin jokunen viikko sitten viikonloppua Lauran luona yökyläillen. Söimme hyvää ruokaa, herkkuja ja katselimme telkkaria kuulumisten vaihdon lomassa. Saunasta irtosi hyvät löylyt ja muutenkin Lauran koti on kyllä paikka jossa viihtyy. Ihana raikas kokonaisuus, jossa kaikki sopii saumattomasti yhteen. Iso sydän <3
Kiitos Laura <3