Kylläpäs tämä syyslomanen onkin kulunut nopsasti! Värikäs syksykin muuttui torstai-iltana lumiseksi pyryksi ja eilen jäätynyt piha oli sen verran slipery, että Conversetyttö meinasi useampaankin kertaan olla ketarat ojossa maassa. Paljon on viikon aikana tapahtunut, ja lisäksi tietty olen äitin luona hengaillut perheen kanssa, rentoillut, syönyt, syönyt ja lihonnut. Lievää maanantain ajatteluahdistusta on ilmassa, vaikkakin hampaat irvessä yritän vielä nauttia lomailusta nämä muutamat viimeiset päivät. Eilen illalla tulin kotiin äitin luota maalta ja kohta pitäisi lähteä iskän ja papan kanssa laittelemaan mökkiä talviteloille. Iskän kanssa olisi tarkoitus jatkaa myös kivaa tuunausprojektia, jonka toivottavasti saan pian esiteltyä teillekin!


Alkuviikosta kävin mummon aitassa tonkimassa säilytyksessä olevia tavaroitani. Päiväkirjojen, kirjevihkojen, slämäreiden (APUA!!) ja muiden tärkeiden seasta löytyi pieni puinen rasia, jossa oli äitin vanhoja, minullakin nuorena käytössä olleita sormuksia. Melkoinen aarrearkku! :) Oli pakko ottaa rasia kotiin ihailtavaksi.

Ensi viikolla onkin luvassa taas paluu koulunpenkille ja tiukkaa kokeisiin valmistautumista. Kunhan tämän päivän askareet on hoidettu, pääsen antaumuksella sukeltamaan blogimaailmankin syövereihin ja katsomaan mitä täällä on tapahtunut. Melkoisessa nettipimennossa olinkin usemman päivän, koneella en tainnut käydä kuin kerran, puhelimella toki kommentteja ja sähköpostia lueskelin. Kivaa olla kotona ja oman koneen ääressä!

Mutta mitäs teille kuuluu? Nautitteko lumisateesta yhtä paljon kuin meikäläinen?
Ihanaista ja lumista viikonloppua toivon!