Kerroinkin aiemmin, että pääsin buzzaamaan Air Wick Black Edition tuoksukynttilöitä. Kyseessä on vahakynttilä, joka sytytettynä tuoksuu ja vaihtaa väriä. Sain kokeiltavakseni kahta eri tuoksua, Apple & Cinnamon ja Purple Blackberry Fig. Näistä jälkimmäinen nousi omaksi lempparikseni suloisella, erikoisella tuoksullaan. Tykkäsin omena-kanelistakin, se toi syksyyn jo läikähdyksen jouluista fiilistä. Karhunvatukka-viikuna tuoksuu ihanan hedelmäiselle ja raikkaalle, vähän kuin pehmoisille hedelmäkarkeille. Ja karkistahan minä tykkään!


Kynttilän väri vaihtuu ja väri heijastuu upeasti ympäröivistä pinnoista, nämä ovatkin todellisia katseenvangitsijoita! Hintakaan ei päätä huimaa, Air Wick Black Editionin suositushinta on 6,50€ ja sitä myydään useimmissa päivittäistavarakaupoissa. 

Viikko sitten sää oli talvisempi, ja mikäpä sen ihanampaa kuin istahtaa kynttilänvalossa villasukat jalassa sohvalle. Ihailla leijailevaa lunta teekupponen kädessä, jouluista omena-kanelia nuuhkien. Parhautta! <3

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.