Olen Buzzador ja tällä kertaa olenkin mukana vähän erilaisessa kampanjassa. Pääsin nimittäin testaamaan Kultapiste.fi palvelua. Olen aina miettinyt miten kullan myyminen onnistuisi ja saisiko omista koruista ihan oikeasti rahaa. Ja kyllähän niistä sai, hyvinkin vielä!

Pengoimme äitin kanssa käyttämättömiksi jääneet ja rikkinäiset kultakorut kätköistämme ja ihan mukava saalis koruja löytyikin myytäväksi. 

Lähettäminen oli helpompaa kuin uskoinkaan. Pelkoa kirjeen häviämisestä postissa ei ollut, koska lähetys oli vakuutettu ja maksettukin valmiiksi.

1) Kultapiste lähettää sinulle kotiisi "Kultakirjeen". Kultakirje sisältää kirjatun palautuskuoren – joka on turvallinen tapa lähettää arvoesineitä Suomessa.

2) Laita myytävänä oleva kultasi Postin turvapussiin, joka tulee "Kultakirjeen" mukana ja täytä mukana tuleva kultasopimus. Laita tämän jälkeen turvapussi ja kultasopimus valkoiseen kirjekuoreen jossa on kirjaustarra päällä ja sulje pussi.

3) Vie kirjattu kirjekuoresi paikalliseen Postin jakelupisteeseen, jotta saat kultasi vakuutettua. Lähetys on maksettu ja vakuutettu puolestasi etukäteen (10 000 € saakka).

4) Kultapisteen kokeneet kultasepät arvioivat kultasi ja sinulle maksetaan 24 tunnin sisällä tilisiirtona.

Siis miten helppoa! Sain tekstiviestin maksetusta summasta ja sievoinen summa rahaa oli siirretty tililleni seuraavana päivänä!

Ja mihinkö aiomme rahat käyttää?
No tammikuiseen matkaamme tietenkin! Nämä hyiset, koleat maisemat vaihtuvat silloin näihin maisemiin:


Tammikuussa Dubai, täältä tullaan! 

Matka tuntuukin olevan taas askeleen lähempänä, voi miten mä jaksankaan odottaa?! Matkasta tulee varmasti ikimuistoinen; mulle kun matkustelu on niin harvinaista herkkua sekä siksikin, että matka on samalla sekä synttärimatka että palkinto itselleni neljän vuoden tupakoimattomuudesta!

Minä sain kampanjassa 1€ ylimääräisen korvauksen jokaista kultagrammaa kohden. Nyt sinullakin on sama mahdollisuus.
Tilaamalla kultakirjeen tästä linkistä voit hyödyntää saman edun!
Helppoa, nopeaa ja ainakin täällä rahat tulivat tosi tarpeeseen! 

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.