Olen syksyn ajan himoinnut lumberjack -henkistä ruutupaitaa, mutta eipä ole sopivaa yksilöä tullut vielä vastaan. Klikkailin pitkästä aikaa Nellyn sivuille ja sieltähän niitä vaihtoehtoja rupesi löytymään!


Vähän liiankin monta kivaa, pitäisi vaan osata päättää...


Innostuin keräilemään vielä muutaman muunkin tuotteen jotka täydentäisivät tuon mielikuvani tyylin. Tuolta löytyisi kyllä kaikki osat mun haaveasuun. Ai että!

Nyt onkin hyvä päivä surffailla Nellylle shoppailemaan, koska alekoodilla SHOP15 saa kaikista normaalihintaisista tuotteista -15% alen! Koodi on voimassa pe 27.9 klo 11 asti.

Meikäläinen kipittää nyt takaisin lukemaan, koeviikko alkaa huomenna eikä mun todellakaan pitäisi olla nyt nettiostoksilla vaan nenä kiinni fysiikan kirjassa! Menkäähän te ostoksille ja muistakaa myös eilen alkanut arvonta! Yritän ehtiä teitä aina välillä moikkailemaan, vaikka ensi keskiviikkoon asti vietänkin kirjojeni kanssa suurimman osan ajastani. Ensi viikolla palaan kunnolla juttuun kunhan pää on kyllästetty matikalla, fysiikalla ja englannilla :) Kivaa loppuviikkoa!

Mitens on, iskeekö ruutupaidat?


Kuvat: Nelly
*sisältää mainoslinkkejä*