Jotkut lukijoista varmasti muistavatkin viime syksynä näihin aikoihin startanneen 10 kuvaa kesään -haasteen. Nyt olisi aika aloittaa kuvaaminen uudestaan. Pikkuhiljaa tässä on myönnettävä syksyn saapuneen, vaikka ilma niin ihanan aurinkoinen onkin. Kyllä vanha tuntee luissaan syksyn kalsan saapuvan. Onkin siis jo aika suunnata katse kohti ensi kesää!

Ja ehei, kesä ei ole kovinkaan kaukana, se on vain kymmenen kuvan päässä! Keksitään siis jotain kivaa tekemistä ja pitkä odotus ei tunnu yhtään niin pitkältä :)


Siispä, ohjeet haasteeseen:
- Valitse yksi ikkuna kodistasi, josta kuvaat kuvasarjasi
- Valitse kuukauden päivä jolloin kuvaat
- Ota kuva samasta paikasta joka kuukausi, aina valitsemanasi päivänä ja julkaise
- Halutessasi voit julkaista aina kuvan yhteydessä myös kertyneistä kuvista kootun kollaasin joka kuukausi 
- Ja kappas vain, viimeisen kuvan aikoihin sinulla on kiva kuvasarja vuodenaikojen vaihtumisesta ja juhannuskin jo tekee tuloaan!
- Mukaan saa haastaa niin monta osallistujaa kuin tahtoo
- Minulle saa vinkata osallistumisestaan haasteeseen. Olisi mukava nähdä miltä teidän pihassa näyttää! :)

Tästä pääset vilkaisemaan viime kertaisen haasteen lopputuloksen. Tässä myös ohjeita superhelpon kollaasin tekemiseen PicMonkeylla. Tarkoituksena olisi päivittää ohjeitakin vielä lähiaikoina ajantasalle uusien toimintojen osalta.

Oma kuvauspäiväni on aina kuukauden 14.päivä, joten tässäpä kuvaa eiliseltä. Viime vuonna kuvasin keittiön ikkunasta, tänä vuonna maisemia ja vaihtuvia vuodenaikoja katsellaan parvekkeelta.


Minä haastan mukaan seuraavat blogit:

Ja tietysti kaikki muutkin, jotka innostuvat kesän odottelun helpottamisesta!
Odottelen innolla näkeväni missä vaiheessa syksy teillä on!