No niin, kotiin palauduttu maaseudun rauhasta ja pitäisi aloittaa paahtamaan sosiaalipsykologian tehtäviä. Päätin että koulun alkuun mennessä on tehtävät oltava tehtynä, en ole tosin varma, sisältääkö tämä päätös kurssiesseenkin kirjoittamisen, vai vaan nuo tehtävät...

Kyllä sitä tuolla maalla vaan pääsee rentoutumaan ihan erilailla kuin kotona. Voi vaan olla, makoilla, syödä ja nuuhkutella koiran kanssa :) Kotonakin voi makoilla, mutta koko ajan on stressi että pitäisi saada jotain aikaiseksi ja tehtyä jotain järkevää ja rästihommat kolkuttelee mielessä.

Tässäpä vähän tunnelmia pitkän viikonlopun ajalta Instagramkuvina.

Joko leikitään?
Aamut alkaa aika vauhdikkaasti. Useina aamuina kun saa herätä siihen, että karvaluoti hyppää naamalle ja haluaa leikkiä :)

Syksyn odotuksessa on ihaninta paitsi koulun alku, myös tanssin alku. Muistatteko miten suruissani olin kun jouduin viime kevään tanssit jättämään väliin. Tällä viikolla pääsen taas jatkamaan! Olipa sitten fyysinen kunto mitä tahansa, ja tili kuinka tyhjä tahansa, yhden ylellisyyden, tanssin, aion itselleni suoda kiireisen arjen keskelle. Äiti ompeli tossuihin nauhatkin valmiiksi. 

Innostuin ostamaan arvan! Nallearvasta tulikin euron voitto jonka kävin vaihtamassa toiseen arpaan josta sitten ei enää tullut mitään, höh!

Kävimme äitin kanssa kiertelemässä paikallisissa halpakaupoissa. Barbababat jäivät hyllyyn vielä odottelemaan lottovoittoa... Eräät Mikki-kuosiset olohousut tosin jäivät sen verran kaivelemaan, että ne täytynee tilipäivänä käydä kotiuttamassa.

Herkkuja tuli syötyä jos jonkinlaista...

Eilen olikin aivan ihana päivä. Jäimme koiran kanssa kaksin muiden aloitettua työt ja koulun ja Gigo seurasi mua kuin hai laivaa koko päivän. Hämillään raukka että tämänkö kanssa nyt jäin tänne :)
Aurinko paisteli ja me käppäiltiin laiturille istuksimaan ja katselemaan maisemia. Koko loppupäivän istuinkin pihalla aurinkotuolissa.

Mitä nyt välillä vähän leikittiin. Kävythän on ihan parhaita leluja ja myös kiviä kuljeteltiin hampaissa. 

Illalla kotiin tullessani lukaisin viikonlopun lehdet. Maanantain lehti oli oudosti aivan märkä ja kurainen, päätin sen kuitenkin lukea. Jutut vaan tuntuivat jotenkin vanhoilta... ilmankos, kun lehti oli ilmestynyt 15.HEINÄKUUTA. WTF?!

Nyt sosiaalipsykan pariin ja pyykkiä koneeseen. Aurinkokin paistelee taas ihanasti, taidankin siirtyä lukemaan partsille. Pääsen vihdoin lukaisemaan lemppariblogejakin, maalla en ehtinyt paljonkaan blogeihin keskittyä. Illalla moikkaamaan reissusta palannutta iskää, ties vaikka siellä odottelisi jotain tuliaisiakin :)

Mitäs teidän tiistaihin kuuluu?